hur man får barnen att ta omega fiskolja 6

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-14
Omega-3 , ofta från fiskolja , bidra till att förbättra stämningen och minska risken för flera cancerformer och hjärtsjukdom. Barn kan också dra nytta av att lägga fiskolja till kosten . I ett 2007 Pressmeddelande enades Dr Barry Sears , skaparen av Zone diet , att fiskolja även kan skydda barn från att utveckla astma och allergier.

Dessutom har fiskolja rönt mest uppmärksamhet från roll i att hjälpa barn med inlärningssvårigheter och uppmärksamhetsstörningar såsom dyslexi och Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD ) . Fiskoljor förbättra koncentration och hjälpa till med hjärnans funktion. En studie publicerad i Nutrition tidning tyder på att barn med ADHD få tillskott av fiskoljor. Studien visade att barn konsumerar åtta till 16 gram per dag av fiskolja uppnås uppenbara förbättringar i sitt beteende som bestäms av både sina föräldrar och psykiatriker som arbetade med dem.

Även fiskolja är bra för ditt barn , inte fiskolja inte alltid smakar så bra. Du kan behöva experimentera med olika sätt att få ditt barn att ta fiskolja.

Du behöver:
kapsel Fiskolja
. Pin.
Sax.
Vatten.
Medicin sprutan.
Food.
Drick.
Smaksatt fiskolja som tillskott.


1.
Förklara fördelarna med fiskolja till ditt barn på ett sätt som han förstår. Fokus på hur fiskolja gör vår kropp frisk och håller oss från att bli sjuka. En förståelse för varför barnet bör ta fiskolja kan lugna och uppmuntra honom.
2.
Uppmuntra barnet att försöka svälja kapseln hel. Instruera honom att placera kapseln på baksidan av halsen, ta en klunk vatten och svälja det.
3.
Öppna en kapsel av fiskolja genom att peta den med en nål eller skära upp det med en sax. Pressa fiskolja på en sked och be ditt barn att svälja det.
4.
Placera fiskolja från kapseln i en medicin spruta. Be ditt barn att öppna munnen och gör att du kan släppa fiskolja på baksidan av hans mun.
5.
Dölja Fiskolja i mat eller dryck. Förbered smoothies med yoghurt, frukt och apelsinjuice och tillsätt fiskolja före servering. Blanda fiskolja till livsmedel du redan tjänar som salladsdressing, äppelmos eller pudding.
6.
Ge ditt barn en smaksatt alternativ till vanlig fiskolja, tillgängliga via din lokala hälso-butik eller återförsäljare online. Ett smaksatt fiskolja tuggtabletter finns ofta tillgänglig. Pudding-liknande fiskolja som kommer i ett paket så att barnet kan klämma innehållet direkt i munnen och fisk gummies olja finns också, liksom choklad omega tryffel.


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:överproduktion av HGH hos barn

Relaterade artiklar


 • hur man får ett skott
 • hur man avgör om de har en hysterektomi är rätt för dig
 • fysisk omsorg för äldre
 • vad är orsakerna till spädbarn snarkning?
 • överproduktion av HGH hos barn
 • allergier och problem beteende hos barn
 • tonåringar och buksmärta
 • hur man kan sänka risken för svininfluensa
 • spädbarn och öppen spis säkerhet
 • Vilken är den idealiska LDL läsning för en kvinna ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com