hur man handskas med huvudlöss i dina barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-17
Du har varit förälder i 17 år . Du gör allt rätt . Eller åtminstone du dör försöker .

Och så en dag . . . .

det händer.

Ditt barn kontrakt huvudlöss . " Usch !!!!"

Din första tanke är " Men det händer inte att rengöra folk ! " Skjut skuld åt sidan . Ja det gör. Löss föredrar CLEAN huvuden . Din stort problem är att bli av med dem , förhoppningsvis på första försöket

Du behöver : .
Lös
En nivå huvud .
En liten summa pengar .
Grundlighet .
Kärleken till ditt barn .
.
.
.


1 .
inte känner Skyldig . Huvudlöss är extremt smittsam . Lössen ger inte ett dugg hur mycket pengar du fick eller vilken typ av bil du kör . De dont care om din ekonomiska fästet är vad det är . De kommer att slå läger i alla fall.
2 .
Försäkra ditt barn . Säg till honom eller henne exakt vad ni tänker göra och att det inte var hans eller hennes fel .
3 .
Köp en NIX eller RID set med luskam och balsam . Detta kan köra dig överallt från $ 10 till $ 20 . Be skolsköterskan , hon är din starkaste allierade i detta krig . Läs instruktionerna och använda den enligt anvisningarna. Låt det inte sitta över natten som insekticid kan absorberas . Om du vill ha en övernattning behandling använda olivolja , vinäger , eller något ofarligt som löser upp äggen och eller få dem att glida av .
4 .
Comb noggrant med luskam . Om ännu en nit som är kvar , du ställer dig upp för en reinfestation . Gå inte dit! Det kan hjälpa enormt om du klipper barnets håret kort , som en grundlig gå över med luskam kan vara oerhört obehagligt med långt hår .
5 .
TVÄTTA TVÄTTA tvätt. Jag använde schampo , diskmedel , allt jag kunde få mina händer på , på håret . Skölj. Upprepa ! ! Gå igenom det med luskam IGEN . Använd en vaccuum renare slang nära det ställe du arbetar med . Du vill ha dem borta , borta , BORTA!
6 .
Upprepa allt detta i 7-8 dagar . Har skolsköterskan kontrollera barnets huvud . Håll med någon kolla huvudet, för om du är i direkt kontakt du är i riskzonen . Du kanske vill överväga att behandla hela familjen .
7 .
Det har sagts att besprutningen kommer att hjälpa. Vi känner dess onödigt och slöseri med pengar , som huvudlöss inte leva länge efter separation från värden . Det bästa är att dammsuga offrets rummet ordentligt.
8 .
Lär dig att förebygga en reoccurence . Dela inte hattar , kammar , halsdukar , etc. . . koka din hårvård tillbehör eller kasta ut dem och köpa nya .

tips och varningar


 • Löss är lätt att upptäcka och döda . Din stora striden kommer att vara mot gnetter . Om ännu en är kvar i livet du kommer att ha en reoccurence .
 • Vissa produkter endast bör användas under en doc : s tillsyn . Om du har kontakt tvivel din primärvårdsläkare.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:behandling för global utvecklingsförsening

  Relaterade artiklar


 • hur man ger lavemang
 • öga övningar för tinnitus
 • Vilken är den idealiska LDL läsning för en kvinna ?
 • hur man hittar rätt ob-gyn
 • blodsockernivåer hos barn
 • hur man talar så kommer din läkare att lyssna
 • effekterna av meddelandet om familjens hälsa
 • hur man lär sig om alternativ till HRT
 • ögonsvullnad hos barn
 • vad är livslängden testning ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com