hur man skriver upp socialförsäkringssystemet medicinsk invaliditet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-01
En medicinsk invaliditet som uppfyller de kriterier som anges av Social Security Administration kommer att vara en som påverkar sökandens förmåga att utföra arbete i väsentlig grad . För att hjälpa Social Security Administration avgöra om en person har ett funktionshinder som hämmar arbete , kan en läkare bli ombedd att skriva en rapport och lägga fram den för SSA kontoret . Denna rapport skall vara mer heltäckande än en enkel förklaring om att den sökande har ett funktionshinder. Att vara den mest användbara och korrekta , kommer rapporten innehålla utvärderingar och ange hur de handikapp förbjuder arbete .

Du behöver :
Utvärderingsformulär
. Patient diagram .

Skapa

en rapport


1 .
intervjua patienten som gör påståendet . Diskutera hur funktionshinder påverkar negativt deras förmåga att arbeta . Fråga om de har annan sysselsättning som alternativ för att leta efter . Frågar vilken typ av jobb de känner att de är kvalificerade för . Detta ger dig en uppfattning om de uppgifter som kan vara inblandade i visst jobb.
2 .
bedöma patienten med hjälp av en checklista som ska användas för alla patienter ( även om du kan behöva att ändra checklista för vissa patienter ) . Checklistan bör ha objekt som " sitta, stå , böja , promenad , balans, fingerfärdig händer , når över huvudet . " Om din patient är arkivering för funktionshinder på grund av begränsad mental kapacitet , bör du utföra en utvärdering som bedömer deras förmåga att följa och förstå riktningar , utföra uppgifter och utföra dagliga aktiviteter .
3 .
Ge information från patienten diagrammet som klargör patientens grad av styrka , greppförmåga och rörelseomfång för armar och ben . När det gäller psykiska funktionshinder , tillhandahålla historisk information från diagrammet som klargör patientens funktionsnivå .
4 .
Skriv din bedömning av patientens förmåga att utföra , enligt de allmänna villkoren för en arbetsmiljö , på denna nivå under åtta timmar om dagen , fem dagar i veckan .

5 .
Sammanställa den insamlade informationen på ett professionellt , objektivt format . I rapporten bör inte vara partiska på något sätt . Det borde helt enkelt ange utvärderingen resultaten . Innehålla ett avsnitt markeras tydligt " Professional åsikt " . I detta avsnitt kommer du sammanfatta din professionella utlåtande om patientens förmåga att utföra förvärvsarbete på rutinmässig och kontinuerligt .
6 .
Skicka in din rapport direkt till kontoret begärt informationen.

tips och varningar


 • Diskutera funktionshinder i lekmannaspråk när man beskriver den inverkan den har på dagliga arbetsliv och förmågor .
 • har uppgifter att stärka alla anspråk som du har gjort om den sökande .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Vilka är farorna med spädbarn vaccinationer ?

  Relaterade artiklar


 • tidig menstruation information
 • Så här hjälper du självmordsbenägen tonåring
 • hur man kan förhindra ärrbildning
 • hur man väljer terapi för klimakteriet
 • en man av klimakteriet
 • hur man kan lugna en orolig mage
 • hur du håller dina barn cavity-fri
 • Hur man vet om bröstimplantat kommer att pågå
 • hur man ska äta och fick PMS
 • hur man förlorar extra pounds när ditt barn är fött
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com