öga övningar för tinnitus

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-10
Tinnitus är ett tillstånd där en patient får irriterande ringande i öronen. Det kan vara på olika nivåer av ljudstyrka och kan inträffa när patienten deltar i olika aktiviteter, som att flytta blicken i ögonen från en gång sidan till den andra eller knyter käken. Även om det inte bevisats att bota tinnitus, har ögonövningar hjälpt minska ringer för många patienter

Du behöver:. .
Naturligt progesteron

Gazing i olika riktningar

Om du upplever tinnitus när man bara ser i vissa riktningar (Gaze Inducerad Tinnitus eller GET) har det visat sig att du kan hitta lindring genom att titta vertikalt (upp och ner) och sedan vågrätt (sida till sida), håller varje position i ungefär en till två sekunder. Rörelserna bör upprepas minst 10 gånger. En 39-årig kvinna hittades fullständig befrielse från hennes GET av vid Kliniskt sjukhuset vid universitetet i Su00E3o Paulo i Brasilien efter att ha hjälpt föregångare och etablera denna övning.

Tinnitus med Vertigo

För några människor, yrsel och tinnitus hända samtidigt, en aldrig inträffar utan den andra. Om detta är fallet för dig, ibland övningar för svindel kan hjälpa till att kontrollera din tinnitus. Du kan upprepa ögat övningar som innebär att titta upp och ner och sida till sida och du kan även öka övningar genom att hålla handen framför ansiktet och sedan sakta flyttar tillbaka på armslängds avstånd och sedan framåt igen. Detta bör bidra till att fokusera dina ögon och skära ned på både yrsel och tinnitus .

fortsätta göra det

Övningar måste följas igenom om du förväntar dig någon form av resultat . Bli inte lata . Skriv upp ett schema , vi skär ut tid i dag för att göra övningarna så att du hålla fast vid dem . Lämnar dem till sista minuten eller skär ut dem helt kommer inte att hjälpa dina symptom , så försök och hålla fast vid dem , även om du inte ser någon förbättring i början .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:barn mul smärta

Relaterade artiklar


 • Etik & infertilitetsbehandling
 • hur man uthärda de första timmarna av arbetskraft
 • hur man kan förhindra ärrbildning
 • hur man får din man att sluta röka i huset
 • hur man använder en spruta gummi glödlampa för barnets öron
 • hur du korrigerar en förstorad prostata
 • hur man ska behandla coxsackieviruses
 • hur man undersöka en mullvad
 • hur man kan behandla vridning av testis i vildmarken
 • Hur identifiera halsfluss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com