sätt att gå in arbetskraft hemma

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-25
Mer än 20 procent av alla gravida kvinnor som induceras på eller runt 40. graviditetsveckan --- ofta för att underlätta snarare än medicinskt nödvändig --- enligt certifierade Barnmorska Peg Plumbo . Eftersom sjukhuset induktioner kan vara mycket intensiv och med farliga , många mammor försöker få sin arbetskraft igång hemma . Effektivitet beror på hur nära du är din förfallodagen och hur redo kroppen är att gå in arbetskraft

Sex

Enligt Mayo Clinic, har sex eller vara intim med din partner är ett säkert, naturligt sätt att försöka inducera förlossningen, men det har inte har stöd av vetenskapliga bevis. Den prostaglandiner släpptes i din partners spermier kan hjälpa till att stimulera hormonerna kroppen behöver för att gå in arbetskraft. Det kan också orsaka livmoderhalscancer mjukgörande och stretching när den appliceras direkt på livmoderhalsen.

Bröstvårtan stimulering

Din kropp reagerar på bröstvårtan stimulering --- rulla bröstvårtan mellan tummen och pekfingret --- ungefär samma sätt det gör att ha sex. Det frigör oxytocin hormon som driver kroppen till arbetsmarknaden. Om din kropp är redo, kan det leda till att du går in arbetskraft med långa och intensiva sammandragningar. Eftersom värkarna är så intensiva, kan denna metod leda till fetal distress och avtagande av hjärtfrekvensen, så det rekommenderas inte utan medicinsk övervakning.

Kryddstark mat

Vissa människor svär effektivitet äta en kryddig måltid för att få in arbetskraft. Det finns inga medicinska skäl för att arbeta, men överdrivet stark mat kan störa matsmältningssystemet, därför ger tarm sammandragningar. Tarmens sammandragningar kunde därefter leda livmodern att ingå avtal , skicka en kvinna i arbete . Problemet med denna metod är att om arbetskraft börjar , kan du ångra den kryddiga maten senare , som illamående och kräkningar är ofta förknippade med arbetets övergångsfas .

Ricinolja

Ricinolja kombinerar störningar i tarmarna med prostaglandin hormon , och kan vara oerhört effektiv för att få en kvinna i arbete . Det tas oralt , oftast med apelsinjuice eller andra starkt smaksatta drycker , eftersom det har en obehaglig smak . Om det ska fungera , kommer det att göra det inom tre timmar . Ricinolja vidtas innan din kropp är redo kommer att resultera i diarré och sammandragningar som inte övergår i sann arbetskraft . Det kan också orsaka allvarlig uttorkning , vilket är skadligt för modern och barnet .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man gör en finger skena med en Popsicle pinne

Relaterade artiklar


 • hur man undviker en baksmälla
 • tips för första gången användare bastu
 • hur man använder en spruta gummi glödlampa för barnets öron
 • hur man handskas med någon som är dödligt sjuk
 • behandling för gulsot hos spädbarn
 • hur man besöka någon som är sjuk
 • hur man använder osteopati på gravida kvinnor
 • hur man ska gå med fria vikter
 • Vad händer om du inte behandlar svampinfektioner?
 • hur man identifierar emotionella funktionshinder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com