sätt att gå in arbetskraft

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-28
Den genomsnittliga graviditet varar mellan 40 och 42 veckor . Arbetskraft är bäst avgörs av kroppens naturliga process , men i vissa fall är induktion medicinskt nödvändigt. Tre grundläggande sätt att gå in i arbetsmarknaden --- väntar på naturen ha sin gång , avkoppling och tekniker förberedelser , och metoder induktion --- kommer att sluta i samma resultat . Men rätt metod för dig beror på hur beredda kroppen är att gå in arbetskraft

Natur

I de flesta fall kommer ett barn att fortsätta att utveckla tills man är redo att födas. Vid full utveckling , när barnet är sannolikt att vara så frisk som möjligt , kommer han avger en signal till kroppen att börja arbetsprocessen . Förespråkare för naturlig förlossning säga låta naturen ha sin gång är den bästa metoden för att gå in arbetskraft . I århundraden gav kvinnor födseln när deras kroppar sa åt dem att --- att de inte hade induktion metoder , och sällan spårade en graviditet längd . Ett förfallodatum är endast en grov uppskattning , som din uppfattning datum kan stänga av flera dagar . Vid 40 veckor , säger KidsHealth . org , du bör inte betraktas som försenad .

Avslappning /Förberedelser

medvetna ansträngningar för att koppla av och förbereda för barnets ankomst kan hjälpa dig att gå in arbetskraft utan ingripande . Även om detta kan bidra till att påskynda processen , är det fortfarande naturligt , eftersom din kropp inte reagerar effektivt om du inte är redo att vara i arbete .

Om du känner oförberedda för barnet , om du har olösta frågor om leverans , eller om det finns saker som är på hälft i ditt liv , kan ditt arbete bli försenade, säger Joy Jech , CNM . Avslappning , visualisering och omge sig med stödjande människor kan ta bort denna spänning så du framsteg genom arbete på ett effektivt sätt .

Induction

Enligt American Academy of Family Physicians ( AAFP ) , är induktioner blir allt populärare, särskilt i Förenade Staterna . Majoriteten av induktioner är medicinskt onödiga , enligt medicinska författare Henci goer , och ofta gjort att en kvinna är senaste 40 veckorna eller att timingen är mest praktiskt.

induktioner är onaturliga sätt att få en kvinna till arbete, och teknikerna är ofta invasiva och kan vara farliga . Enligt CNN har studier utförts av förlossningsläkare visat att nästan hälften av induktioner slutar i ett kejsarsnitt --- större kirurgiska ingrepp som är riskabelt för mor och barn .

Den vanligaste metoden för induktion uppnås med Pitocin , en syntetisk drog som speglar oxytocin , rapporterar AAFP . Det ges intravenöst och dosen ökas regelbundet, oftast med trettio minuter . Mödrar som får Pitocin får ofta en epidural , säger goer , eftersom de är oförmögna att hantera smärtan . Smärtan av en inducerad arbetskraft är mycket mer intensiv än hos en naturlig arbetsmarknad , och kan resultera i livmodern spricker , fosterstress och en myriad av andra problem . Om du är pressad att ha ett introduktionsprogram , fråga din läkare noga för att försäkra det är medicinskt indicerat .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hemlagad psoriasis behandling

Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra ärrbildning
 • hur man kan planera för bröstförminskning
 • hur man mäter längden på en promenadkäpp
 • hur man hittar en läkare som specialiserat sig på kvinnliga hormoner
 • hur man får din man att sluta röka i huset
 • avulsion fraktur i höften hos barn
 • hur de ska hålla sig i form som du når 40
 • hur man behålla viktminskning efter gastric bypass-operation
 • hur ofta bör du kontrollera sköldkörtel nivåer?
 • hur man läser ett resultat DNA-test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com