testikelcancer alternativ behandling

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-26
Testikelcancer förekommer i testiklarna , som ansvarar för att producera spermier och manliga könshormoner . Testikelcancer är sällsynt , och oftast drabbar män i åldern 15 till 34, enligt Mayo Clinic . Övriga riskfaktorer är att ha en icke nedstigen testikel eller en familjehistoria av tillståndet . Symtom på testikelcancer kan omfatta en klump i testiklarna , en känsla av tyngd i pungen eller smärta i det drabbade området. Gratis och alternativa behandlingar kan ge viss lättnad , enligt Mayo Clinic .

Corioulus versicolor svamp

corioulus versicolor svamp, som också är känd som "Turkiet Tail" svamp, kan ha anti-cancer egenskaper, enligt American Cancer Society.

Det utdrag PSK kan minska spridningen av cancerceller och stärka immunförsvaret. Dessutom kan personer som genomgår kemoterapi upplever färre biverkningar. PSK är också tros vara en stark antioxidant som kan blockera fria radikaler, som är molekyler som skadar friska celler.

Crunciferous grönsaker

korsblommiga grönsaker kan också vara till hjälp för att förebygga och bekämpa cancer, enligt den amerikanska Cancerfonden. Substansen indol-3-carbinol tycks stoppa tillväxten av cancerceller. Dessutom kan äta massor av vindruvor, som innehåller proantocyanidiner, positivt påverka tumörer.

Naturläkemedel

lakritsrot har använts i århundraden i kinesisk medicin för hälsofrågor, och enligt American Cancer Society, kan den ha anti-cancer egenskaper. Flera ämnen i lakritsrot ( licochalocone-A , licocoumarone och glabridin ) kan förhindra mutationer i DNA och tumörtillväxt .

Linfröolja kan minska klibbighet och förflyttning av cancerceller , enligt American Cancer Society . Detta kan minska bildningen och tillväxten av cancerceller . Linfrö finns på de flesta hälsokostbutiker, och kan också hittas i säd, såsom bröd och spannmål .

akupunktur terapi

Akupunktur är en behandling där små nålar förs in specifika punkter för att behandla hälsofrågor . Enligt American Cancer Society har akupunktur visat sig vara användbart för behandling av illamående och smärta i samband med cancerbehandling.

Människor som inte är säker på nålar bör försöka akupressur . Denna behandling liknar akupunktur , men terapeuten använder sina händer för att träffa tryckpunkter och återställa balansen i kroppen (i stället för nålar) .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:vad som väntar på transvaginalt ultraljud

Relaterade artiklar


 • hur man använder ett stetoskop
 • hur du kontrollerar att en baby är ordentligt vaccinerade för utomeuropeiska resor
 • hur man ska äta under amningen
 • Hur får man en vasektomi
 • Så för att lindra menstruationskramper
 • CPAP sömnapné behandling för barn
 • Hur identifiera flytningar
 • hur man ska behandla bitestikelinflammation i vildmarken
 • hur man tar hand om dig själv under klimakteriet
 • hur man väljer rätt välling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com