vad är en elektrisk cigarett?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-13
Elektroniska cigaretter hittades popularitet i Europa under 2004, och slutligen infördes för att den amerikanska marknaden under 2009. Kallad "röker mindre cigarett," elektroniska cigaretter erbjuda ett hälsosammare alternativ till cigarettrökning

Historia

Elektroniska cigaretter uppfanns av Hon Lik, en Peking-baserade uppfinnare. År 2004 fann hans produkt ökande popularitet i Asien och Europa. I början 202C elektroniska cigaretter kom ut på marknaden i USA , och har skaffat häpnadsväckande popularitet .

Syfte

Elektroniska cigaretter innehåller någon tobak och som går att röka överallt. De fungerar som ett hälsosammare och säkrare alternativ till traditionella tobak cigaretter när de innehåller mindre kemikalier och cancerframkallande och har ingen av riskerna med passiv rökning .

Funktioner

Elektroniska cigaretter kör på batteri . Batteriet värmer upp filtret , som innehåller nikotin , vilket skapar en ånga som inandas av rökaren . Elektroniska cigaretter inandning precis som en riktig cigarett, men de har inte de kemikalier som finns i tobak cigaretter. Olika smaker kan köpas för att fylla filter med, bland annat mynta, vanilj, fågelbär och ursprungliga tobak.

Typer

Medan alla elektroniska cigaretter fungerar på samma, det finns olika typer. Vissa kan kopplas direkt till en dators USB-port eller en cigarettändare för att ladda, medan andra kommer med separat laddare. Det en mängd olika elektroniska cigaretten företag, inklusive Njoy och röka överallt.

Fördelar

Sedan elektroniska cigaretter innehåller några av de kemikalier och cancerframkallande ämnen i tobak cigaretter de inte har samma hälsorisker. Rökare också kommer att njuta av elektroniska cigaretter "brist på lukt och det faktum att de inte fläcken tänder. De är praktiskt eftersom de går att röka överallt.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:klimakteriet hjärta symtom

Relaterade artiklar


 • hur man använder osteopati på barn
 • hur man känner igen symptomen på svampinfektion
 • hur man undersöka en mullvad
 • Hur vet de nya teknikerna i mastektomi kirurgi
 • Hur man vet om de har en hysterektomi är nödvändigt
 • vad är meningen med ileostomi ?
 • hur man ger lavemang
 • hur du schemalägger läkare besök
 • Hur vet man att klimakteriet är över
 • Etik & infertilitetsbehandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com