vad man ska göra för att minska STREP b under graviditeten?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-15
Grupp B-streptokocker (GBS) infektion under graviditet kan orsaka komplikationer för barnet och mamman. GBS bakterier kan hittas i vaginas av upp till 40 procent av friska kvinnor, men under graviditeten och när den överförs till fostret eller det nyfödda, kan den orsaka tidig leverans och allvarliga hälsoproblem. Postpartum infektioner orsakade av GBS kan spridas in i moderns blodomlopp. Nyfödda till kvinnor som är infekterade med streptokocker B under graviditet har en hög risk att utveckla sjukdomen, vilket kan leda till dövhet, utvecklingsstörning eller dödsfall.

Du behöver:
Resolve
. En nivå huvud.
En liten summa pengar.
Grundlighet.
Kärleken till ditt barn.
.
.
.

Kultur

När man är gravid, bör din läkare utföra en GBS kultur mellan havandeskapsveckan 35 och 37. Resultaten kommer att bidra till att förutsäga om STREP B kommer att finnas i förlossningskanalen i samband med förlossningen.

Antibiotika

Om GBS kultur är positivt, kan antibiotikabehandling förhindra överföring till barnet under förlossningen. Om du inte kan ta penicillin grund av en allergi, kan din läkare utföra en rad tester för att avgöra vilka antibiotikabehandling för att använda. Denna användning av antibiotikabehandling rekommenderas av American Academy of Pediatrics, Centers for Disease Control and Prevention och The American College of obstetriker och gynekologer.

Snabb Test

Om du inte har haft en medicinsk kultur för att testa för GBS under veckorna före arbetskraft, är en snabb kompress test tillgängligt för att kontrollera STREP B i timmar bara innan leverans. Om testet är positivt för GBS, kommer en läkare administrera intravenös antibiotika under förlossningen. Även om testet inte kan vara effektiva i att identifiera kvinnor med lägre fall av GBS kolonier, de mest utsatta för överföring av sjukdomen till sina nyfödda har höga värden av bakterier, så testet hjälp för att minska risken för överföring.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man får barnen att ta omega fiskolja 6

Relaterade artiklar


 • livsmedel som minskar testosteron
 • Vilka är fördelarna med rödklöver & soja ?
 • hur man använder en örontermometer
 • hur hjärnskador kan orsaka cerebral pares
 • hur man ska äta och fick PMS
 • hur man kan planera för din hysterektomi
 • vaccin rekommendationer för nyfödda
 • Hur man vet om min dotter / älskade man behöver mastektomi kirurgi
 • hur man undersöka en mullvad
 • hur man dödar löss på ett spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com