är stämplar säker på huden?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-08
Utmärkt för Craft-projekt, scrapbooking och bara för en konst klass, stämplar är en stapelvara i nästan alla yngre barn i grundskoleålder konst-utbudet låda. Fylld med en mängd former eller karaktärer att välja att stämpla med, stämpeldynor, även finns i en mängd olika färger och dofter. Med så mycket att välja på, kanske du undrar om det är säkert är en del av dessa stämplar lämna papper och istället hamnar direkt på huden

Identification

används särskilt i årskurs skolor och många klasser konst över hela världen, giftfri stämpeldynor är bra för just ett sådant tillfälle . Dessa bläckdynor som säljs var stämpeldynor och stämplar säljs och klart betecknas som giftfritt på lådan . Om du tittar på ett av dessa märken , vet att de är helt säkra att ansöka direkt på huden .

varningar

Regelbundna stämpeldynor som inte betecknar sig själva som helt giftfritt hålla potential att leda till bläck förgiftning . Även mängden bläck skulle behöva ganska betydande, och det normalt skulle ha för att verkligen intas utgöra ett hot, är det möjligt att de utgör en fara för små barn. Detta kallas bläck förgiftning. Även om det är mer vanligt från intag bläck från pennor, ett barn har svalt det stämpeldyna riskerar att bläcket förgiftning.

Överväganden

Även om du använder en giftfri stämpeldyna, du vill vara säker på att du inte t tillämpa alla bläck till en plats där huden är skadad, skär eller utsatt. Detta kan leda till irritation av hud och kanske till och med en infektion. Eftersom skrubbsår eller sår i huden bör förbli ren och sanitär, placera någon form av bläck på det området är inte att rekommendera.

Betydelse

Som utfärdat rapport från Sanford Corp bläckdynor bläck säkerhetsdatablad, den innehållet i deras stämpeldynor är: färg, vatten, glycerin, glykoletrar och dietylenglykol. Dessutom finns det inga noterade hot mot hälsan från bläck som appliceras på huden, var inandas eller förtärs även (men inte rekommenderat), och påstå att produkten giftig. Bläcket har inte visat någon karcinogenicitet och inte reaktiv karaktär.

Potentiella

Det stämpeldynor som utformats speciellt för ansökan till huden . Dessa inkluderar de som används som tatueringar , med henna , och de som lyser under en Blacklight , som används för att hjälpa föräldrar och barn få sina händer stämplade att undvika risken för bortförande av barn på offentliga platser. Alla dessa stämpeldynor är giftfritt i naturen och används ofta.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:alternativ medicin för fågelinfluensan

Relaterade artiklar


 • madrass vård för skabb
 • Vilka är fördelarna med rödklöver & soja ?
 • Hur du tar furosemid
 • hur ta hand om en bebis i pediatrisk omvårdnad
 • Vilka funktioner i vadmuskeln?
 • hur man handskas med huvudlöss i dina barn
 • hur man kan hjälpa någon återhämta sig efter mastektomi operation
 • hur man hjälper sig själv växa till din maximala höjd
 • hur man tar hand om dig själv under klimakteriet
 • hur man kan lugna en orolig mage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com