ättika behandling för svampinfektion i barnets mun

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-29
Varje mor som har någon gång haft en bebis med trast vet att det är inte roligt alls . Detta svampinfektion invaderar barnets mun och kan göra utfodring mycket svårt . Lyckligtvis finns det en billig , enkel och naturlig lösning för att behandla svampinfektion

Thrush

Kännetecknas av vita fläckar på barnets tunga , tandkött , inne i kinder och läppar , och taket i munnen , är trast en svampinfektion som kan orsaka baby smärta och obehag. Jästen som orsakar svampinfektion njuta av en mörk, fuktig miljö, vilket är anledningen till barnets mun är ett mål.

Funktion

Vinäger har svampdödande egenskaper som gör den effektiv vid behandling av jäst infektioner. Det är mycket sura, och jäst inte trivs i en sur miljö. Ändrar förutsättningarna för barnets mun kan hjälpa kål på svamp som gör honom obekväm.

Metod

För att använda ättika för att behandla svamp, tillsätt 1 tsk. vit vinäger till 1 kopp vatten. Använd en bomullspinne för att noga tillämpa detta vinäger blandning direkt till fläckar på svampinfektion.

Förebyggande /Lösning

Ättika är också bra för rengöring av saker som kommer i kontakt med barnets mun, som bitringar och leksaker. Lägg vinäger till sköljningen när du tvättar saker som bh, amningskupor, underkläder och blöjor trasa. Vinäger som späds med lite vatten kan användas direkt på den ammande modern bröstvårtor också, bara använda en bomullstuss eller trasa för att torka av bröstvårtorna

Försiktighetsåtgärder

Det är alltid en bra idé att konsultera. med ditt barns läkare innan du försöker att behandla någon av hans förhållanden, även med något så harmlöst som ättika. Läkaren kan behöva ordinera en medicin avsedd för barn med trasten , som nystatin droppar , eller kan rekommendera en alternativ form av behandling. Var noga med att inte använda en ättika lösning som är för stark , eftersom det skulle kunna bränna babyns mun .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man förebygger intestinal influensa

Relaterade artiklar


 • recept löss behandling
 • livsmedel som minskar testosteron
 • naturläkemedel för baby bihålesvullnad
 • hur man cykla med diva cup
 • hur man kan förhindra åldrandet hos män
 • alternativ behandling för makuladegeneration
 • geriatriska urinvägsinfektioner
 • hur man utför andningsövningar
 • anemi i klimakteriet
 • hur du får ditt barn att äta grönsaker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com