alternativ medicin för fågelinfluensan

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-07
Fågelinfluensa , eller aviär influensa , är en influensa infektion gemensam för fåglar . Människor som är i nära kontakt med infekterade fåglar som kycklingar och kalkoner är i riskzonen för att utveckla fågelinfluensa . Det är ovanligt att influensan att resa från person till person . Mänskliga infektion av fågelinfluensa har några av samma symptom av vanlig influensa , inklusive feber och med död. Om du har fågelinfluensan, finns det några alternativ medicin åtgärder du kan prova

fågelinfluensa Basics

Fågelinfluensa är sällsynt hos människor . Du kan fånga upp virus genom ett nära samarbete med smittade fåglar , inte människor . Om du har fågelinfluensan, rådfråga din primära läkare och begränsa någon verksamhet som kräver att du hanterar fåglarna.

Följ sedan vanlig influensa vård . Detta innebär att dricka mycket varm vätska och få massor av vila . Ta en feber reducering såsom paracetamol och övervaka din temperatur . Om du har en aptit , försök kycklingsoppa , som har naturlig influensa -fighting egenskaper .

Med godkännande från din läkare , till nästa steg den att lägga kompletterande alternativ medicin.

Lägga Alternativ medicin

Helst har du varit på en hälsosam kost med många färska grönsaker och ta en multivitamin , som ger ditt immunförsvar ett försprång på att övervinna fågelinfluensavirus. Men även om du inte tog immun -huset steg innan fågelinfluensan, kan du öva fortfarande dem medan sjuka .

Börja med att öka din vitaminer . Ta det dagliga rekommenderade värdet av zink , vitamin D och vitamin C. Nästa , börja inklusive vitlök och het paprika i maten . Båda har antioxidanter och båda kommer att hjälpa lindra obehag vid andningen. Lägg sedan svamp som shiitake och maitake . Använd dem för att naturligt stärka immunförsvaret genom att konsumera dem i sauterade livsmedel , rör-frys och soppa .

Nästa steg är att lägga selen . Tillskottet av selen hjälper ditt immunsystem och förhindra influensa från mutera . Livsmedel rika på tillägget är Brasilien nötter, tonfisk och fullkornsbröd . Slutligen, se till att du får lätt att smälta proteiner som ägg och fisk . De aminosyror N-acetylcystein och lysin är antioxidantrika antivirala läkemedel som hjälper hastighet återhämtning .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:naturlig behandling eller förebyggande av reflux hos spädbarn

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för psykisk forgetfullness under klimakteriet
 • hur man kan minska risken för plötslig spädbarnsdöd
 • Vilken typ av prov ges i tidig graviditet ?
 • hur man vet vad man ska fråga din kirurg innan mastektomi
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
 • granit bänkskivan radon information
 • vad är normalt protokollet för en onormalt cellprov ?
 • hur man använder en örontermometer
 • hur man ska leva med högt blodsocker
 • hur man identifierar emotionella funktionshinder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com