förebyggande av barndomen depression

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-13
Enligt American Academy of BUP, ca 5 procent av barn och ungdomar lider av depression. Deprimerade barn löper en ökad risk för störningar missbruk eller självmord. Även depression är behandlingsbart, kan föräldrarna försöka förhindra det genom att konfrontera några av sina egna depressiva tendenser, samt säkerställa att barnet äter bra, får gott om motion och deltar i sociala aktiviteter

Du behöver:.
Forskningsverktyg ( Internet, tidningar, etc.
).

släktforskning

Kathleen P. Hockey, en licensierad socialarbetare och författare till boken "Raising Depression-Free Children", anges att barn till deprimerade föräldrar inför en 40 till 70 procent risk att drabbas av depression själva. Behandla din egen depression om du lider av det och prata om det med ditt barn . Se till att du utbilda dig om depression och eventuella riskfaktorer associerade med den. Titta i din släkthistoria till inblick i andra släktingar som kan ha drabbats av depression. Hockey noterar också att barn som lider av depression löper 40 till 60 procent risk för kämpande depression som vuxna, jämfört med 27 procent risk som icke-deprimerade barn. Lär ditt barn att känna igen tecken på depression inom sig, såsom ångest, nedstämdhet, dålig koncentration, svårigheter med vänskapsband, irritabilitet eller fientlighet och känslor av hopplöshet, så att du kan hitta honom professionell hjälp innan mild depression blir en större fråga.

Diet

Titta på ditt barns kost noggrant och se till att hon gör bra val av mat och avstår från att hoppa över måltider. Enligt Mayo Clinic psykiater Dr Gabrielle Melin, visar viss forskning att efter en medelhavskost kan sänka risken för depression med så mycket som 1 /3. Införliva rikliga frukter och grönsaker i ditt barns kost liksom hela korn, hälsosamma fetter och oljor. Kostvanor hög i mättat fett och socker kan göra ditt barn irriterad och mer benägna att humörsvängningar. De SAP också sin energi och göra det svårt att hantera stress.

Motion

Se ditt barn får regelbunden motion genom att göra familjen promenader eller vandringar del av din vanliga rutin. Motion hjälper ditt barn att må bättre genom att släppa endorfiner och signalsubstanser, kemikalier i hjärnan som kan få henne att må bättre. Enligt Mayo Clinic, kan också bidra till hans kroppstemperatur, vilket kan hjälpa honom lugna ner sig. Motion ger också ytterligare möjligheter till social interaktion och sport kanske hjälpa till att öka ditt barns självkänsla och självförtroende. Solljus ger en bra källa till vitamin D, ett mineral visat sig vara nyttiga i kampen mot trötthet och depression.

Sociala möjligheter

söka tillfällen för ditt barn att samarbeta med andra i skolan eller hemma. Musiklektioner, klasser konst, klubbar skola och andra pro-sociala aktiviteter hjälper till att bygga sin självkänsla och få henne att känna samhörighet med andra barn. Se till att de aktiviteter du väljer intresse ditt barn och involvera saker han vill göra. Ge ditt barn positiv feedback och beröm för att prova nya saker .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:biverkningar av Octinoxate

Relaterade artiklar


 • Vilka är orsakerna till blod i barnets avföring ?
 • naturlig behandling eller förebyggande av reflux hos spädbarn
 • hur man reser med bil när man är gravid
 • vad som väntar på transvaginalt ultraljud
 • vad är den viktigaste funktionen i bukspottkörteln i matsmältningssystemet ?
 • rensar slem från huvudet
 • hur du får ditt barn att äta grönsaker
 • Hur man sköter om episiotomi postpartum
 • varför grupp sjukförsäkring är viktigt
 • alternativ behandling för makuladegeneration
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com