hur man hanterar anfall hos barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-02
Kramper är vanliga hos barn, med många barn så småningom växer ut ur barndomen anfall. Det är dock ett beslag ett tecken på att ditt barns neurologiska system är i nöd, även om det bara är för ett ögonblick. Childhood anfall måste övervakas och hanteras för att undvika ytterligare komplikationer till ditt barns hälsa. För att göra detta måste du förebygga anfall så fort du kan och övervaka alla anfall som uppstår för att förhindra ytterligare skador

Du behöver:. .
Frukostprodukter
Ziploc väskor.
Cookie fräsar.


1 .
få en professionell diagnos på ditt barns beslag skick . Childhood anfall kan faktiskt vara ett symptom på en annan hälsotillstånd, såsom hjärnskador . Behandla den underliggande hälsotillstånd kan bota ditt barn i sitt anfall . Som läkare löper diagnostiska tester, kommer han att utesluta dessa sjukdomar.
2 .
Diskutera receptbelagda läkemedel beslag med din läkare. Beslag läkemedel kan bidra till att minska beslag men de kommer också med många biverkningar. Av denna anledning är barn ofta inte sätta på beslag mediciner om det inte är nödvändigt . Om ditt barns läkare ordinerar medicin för ditt barns anfall , se till att diskutera alla biverkningar med honom innan dess administration . Du bör också följa läkarens och tillverkarens instruktioner hela tiden . Missa inte doser eller administrera för mycket, eftersom detta kan orsaka ett anfall episod .
3 .
Alert någon vuxen som tar hand om ditt barn av sin anfall tillstånd . Detta inkluderar ditt barns skola , din barnvakt och släktingar . De behöver alla veta vad som utlöser epileptiska anfall , vad ditt barns anfall ser ut och vad man ska göra i händelse av en . De bör också veta om någon medicin hon är på , när hon tar det och hur mycket att ge henne . Många föräldrar glömmer ofta att diskutera beslag skick med barnet eller hans syskon . Använda ålder lämplig terminologi och beskrivningar , se till att förklara vad som är ett beslag är och varför ditt barn har dem . Försäkra henne om att du gör allt du kan för att förhindra anfall och kommer göra allt för att hjälpa henne under ett anfall . Tanken är att förklara så mycket som hon kan förstå , så att hon inte är rädd .
4 .
Undvik krampanfall utlöses om det alls är möjligt. Vissa barn är känsliga för blinkande ljus , medan andra kan få anfall efter att ha hört vissa ljud . Inte varje fall av barndomen anfall har vissa stimuli , men om ditt barn gör , är det smart att undvika dem .
5 .
Håll ditt barn från att orsaka mer skada på sig själv och samtidigt få ett anfall episod . Flytta honom till en liggande position och ta bort eventuella föremål som kan skada honom , exempelvis hans glasögon eller leksaker . Placera inte något i munnen under beslag episod . Lämna inte barnet ensamt . Bo med ditt barn tills han är fullt medveten igen . Administrera inte någon mat , vätska eller läkemedel via munnen omedelbart efter ett anfall episod . Om hans läkare har godkänt vissa smärta eller ångest medicin efter beslaget administrera det rektalt .

tips och varningar


 • Minska verksamheter där få ett anfall kan vara särskilt farlig , inklusive simning eller ridandes på sin cykel . Tillåt endast denna verksamhet under tillsyn av en vuxen som har tränats att reagera under ett anfall episod . Ensam tid i badrummet ska bli allvarligt försvagade eller elimineras , beroende på barnets ålder . För äldre barn , överväga att installera en säkerhetsstropparna att förhindra drunkningsolyckor i duschen eller badet under ett anfall episod .
 • Varje anfall som varar längre än fem minuter bör behandlas som en medicinsk nödsituation. Ring 911 omedelbart för att förhindra bestående neurologiska skador .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:vad är en dålig cellprov ?

  Relaterade artiklar


 • hur man ska gå att få dagen efter-piller
 • hur man ger lavemang
 • allmän livsmedelssäkerhet
 • Vilka är de behandlingar för ringorm hos människor ?
 • Så här hjälper du självmordsbenägen tonåring
 • hur man ska leva livet och vara lycklig
 • kolesterol provningsförfaranden
 • hur man använder en AED på ett barn
 • bedrest övningar för graviditet
 • hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com