hur man hanterar barn med krampanfall

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-01
Ett beslag är ett förändrat mentalt tillstånd ofta i kombination med kramper . Childhood anfall är vanliga , antingen som egna villkor eller som ett symptom på en annan hälsotillstånd. Medan många barn så småningom att växa ur sina beslag villkor , förvalta deras villkor är viktigt att förebygga komplikationer. För att klara ett barn som har ett anfall skick , måste du förhindra kramper när du kan och skydda mot ytterligare skador när ditt barn har en

Du behöver : .
frukostprodukter
Ziploc väskor .
Kakmått .


1 .
Se ditt barns läkare för en professionell diagnos . Childhood anfall kan också vara ett symptom på en annan hälsotillstånd som påverkar ditt barns nervös skick , inklusive trauma eller förgiftning . En professionell diagnos kommer att utesluta alla andra hygienkrav innan diagnos barndom anfall . Nästan alla typer av beslag behandling receptbelagda , så att barnet måste ha en diagnos beslag tillstånd att få tillgång till dem . Du kommer också att behöva en professionell beslag diagnos för att begära särskild anpassning som behövs .
2 .
Tala med ditt barns läkare om alternativ beslag medicinering . De flesta läkare är ovilliga att sätta ett barn på en kurs av beslag medicinering , särskilt om barnets kramper är sällsynta . Detta beror beslag medicinering har så svåra biverkningar. Beroende på din hälsa vårdplan , kan det också vara mycket dyrt . Om ditt barns läkare har rekommenderat beslag medicinering , vara säker på att alla anvisningar följs. Till exempel kan även en liten förändring i beslag medicinering dos orsaka ett oprovocerat anfall .
3 .
Prata med ditt barn och hans syskon om hans tillstånd . Detta är ofta förbises när hantera barndomen anfall . Var noga med att förklara vad tillståndet är och varför det sker i en ålder lämpligt sätt . Lite information räcker långt för att förhindra oro och förvirring .
4 .
Undvik stimuli som leder till kramper till varje pris . Inte alla barn anfall väckt den av vissa stimuli , till exempel blinkande ljus eller vissa dofter, men de som är kan förebyggas . Medan läkaren diagnostisera ditt barn , testade han för vanliga stimuli . Men om du märker att ditt barn har kramper efter vissa händelser , bör du undvika dessa händelser . Exempelvis kan ditt barn ha anfall ofta efter att äta vissa vete produkter . Du bör undvika vete i sin kost och tala med sin läkare om det .
5 .
undvika aktiviteter där få ett anfall skulle sätta ditt barn i större fara än normalt . Detta innebär simning eller driften av vissa maskiner . Badrummet är ett särskilt farligt ställe att ha ett beslag eftersom det finns möjligheter att drunkna i ett badkar eller slå huvudet på kakel . Lämna inte små barn ensamma i badrummet och överväga att installera en säkerhet rem för äldre barn. Simning bör endast göras i närvaro av en vuxen som har anmälts av ditt barns beslag skick och utbildad i HLR .

tips och varningar


 • Alla vuxna som har rollen som vårdgivare till ditt barn ( dvs lärare , barnvakter , släktingar ) bör veta om ditt barns beslag skick . Var noga med att informera dem om vad som kan utlösa ett anfall , vad ditt barns anfall ser ut och hur man kan förhindra ytterligare skador under ett anfall .
 • Varje anfall som varar längre än fem minuter kan ge bestående neurologiska skador. Dessa kallas status anfall och bör behandlas som en medicinsk nödsituation. Ring 911 omedelbart .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:EVRA-plåster information

  Relaterade artiklar


 • hur man blir en självständig kvinna
 • hur man hittar rätt ob-gyn
 • hur man väljer rätt välling
 • hur förklarar man psykisk hälsovård med barn
 • vad som väntar på transvaginalt ultraljud
 • hur man undersöka en mullvad
 • hur man häver en vasektomi
 • hur man kan öka vikten av en ett år gammal baby
 • Hur man vet om din dotter skulle ha nytta av bröstimplantat kirurgi
 • den bästa helande mat för prostatan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com