hur man kan öka ett barns aptit

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-30
När ett barn inte vill äta , det är frustrerande för föräldrarna. De vill att barnet ska bli glad och frisk , och brist på aptit kan orsaka ett barn att ha avtagit utveckling . Genom att vara tålmodig och flitig kan föräldrar hjälpa kräsen eller utmanas eaters att komma tillbaka till att äta hälsosam mat dagligen

Du behöver : .
tidning
Penna.
Ginger.
Borago officinalis .
Emblica officinalis .
Plockmat .
Fruktjuice.
Smoothies .


1 .
Börja med att hålla en dagbok av objekten toddler inte njuta av att äta under ett par dagar . Gör anteckningar på vilken tid de barn tycks hungrigare än andra och livsmedel toddler verkar njuta mer än andra .
2 .
Har barn hjälpa till att välja objekt i affären som de åtnjuter äta för att hjälpa dem känna samhörighet med den mat de äter . Se till att fortsätta att erbjuda de barn tre huvudmåltider dagligen tillsammans med 2-3 mellanmål under dagen . Försök att inte pressa barnet att äta . Istället ger dem möjlighet att avgöra hur mycket de vill äta vid måltiderna .
3 .
Integrera naturliga växtbaserade objekt till barns kost som kommer att öka sin metabolism och medhjälpare i att hjälpa att öka deras aptit. Ingefära, Borago officinalis och emblica officinalis är örter som kan hittas i lokala hälsokostbutiker och kan läggas in i ett barns kost för att öka antalet friska ämnesomsättningen.
4.
Bli kreativ med mat och Försök att ha kul mat exemplar vid måltiderna. Vänd smörgåsar till ansikten eller göra köttbullar i intressanta former. Undvik höga fett och salt matvaror och tillhandahålla hälsosamma val för barn så ofta som möjligt.
5.
Utbilda barn om mat och vad den gör för kroppen. Ta barn på studiebesök till lokala livsmedelsproducenter som en mjölkgård att lära barnet om hur mat skapas och var det kommer ifrån. Detta kan uppmuntra sina matvanor.
6.
Se till att vara goda matvanor genom att äta med gott exempel. Har familjens mat där alla sitter vid bordet och äter tillsammans. Låt barn att föda sig själv genom att ge alternativ plockmat. Ge barn juice eller hemgjorda eller lagra köpt smoothies som dricker alternativ vid måltiderna, som erbjuder hälsosamma näringsämnen tillsammans med nödvändiga kalorier.


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man kan undvika huvudvärk under en menstruation

Relaterade artiklar


 • varför grupp sjukförsäkring är viktigt
 • vad som väntar på transvaginalt ultraljud
 • hur man kan bli av en inåtväxande tå spik
 • hur man kan planera för gastric bypass kirurgi
 • Nexium långvarig användning i pediatriska biverkningar
 • hur man andas ordentligt
 • aerolizer inhalator information
 • Hur man använder en rektal termometer
 • Vikten av likaledes efter klimakteriet
 • Vilka är farorna med spädbarn vaccinationer ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com