hur man kratta löv och gå ner i vikt

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-20
Med populariteten för lövblåsare och snöslungor , är många människor som förlorar sina traditionella semester viktminskning program . Kratta löv och skotta snö kan bränna pounds snabbt om det görs på rätt sätt. Det kan också orsaka muskelspänningar , rygg och problem axel och med hjärtattacker om det görs på fel sätt .

Följande är några tips om hur man kratta löv och förlora lite vikt i processen . ! Sätt din lövblåsare bort och få rörliga

Du behöver :
Ett löv rake


1
göra några övningar först . . Ja , jag vet , det är bara blad-kratta , men muskler som inte används för att manuellt arbete ta lite tid att vakna upp och räkna ut att ni vill att de ska göra seriöst arbete . Om inte tillåtet att väckningstiden kan musklerna skede en smärtsam uppror .

Böj ena benet bakom dig och ta tag i ankeln. Försiktigt dra den mot ryggen tills du känner stretch i din främre låret muskler . Håll dra lite mer , men sluta innan det blir smärtsamt . Du vill inte ditt ben muskler för att pop som ett gummiband . . . .

Hug dig med en arm genom att lägga den över bröstet så långt du kan . Upprepa med andra armen .

Böj vid midjan och röra dina tår flera tid . ( inte böja knäna , det är fusk ! )
2 .
Skaffa dig rätt raken !

Det finns en Förvirrande urval av löv strängläggare där ute-så som är den rätta för dig ? Gå inte för mega- monster rake som kommer att trötta ut er för snabbt . Prova något i medelstora sortiment-som Guldlock säger , inte alltför stor, inte för litet . . .

Ska du köpa en rake med metall eller plast pinnarna ? Plast är lättare , men metallen är mer hållbara och gör det lättare att kratta större saker såsom kvistar .

Vad sägs om handtaget ? Glasfiber är stark och varar länge , men det är tyngre än trä . Så småningom trä ruttnar eller raster . Sedan är metall , som också är hållbart och inte så tung som glasfiber . Jag föredrar glasfiber , men välj den starkaste handtag som du lätt kan använda . Du vill inte något alltför tungt .
3 .
Nu får kratta

Men vänta !-det finns faktiskt en teknik för att löv-krattning. Du har värmt upp och sträck , enligt instruktionerna ovan , eller hur? Ju kallare det är , ju längre du behöver för att värma upp och sträcka .

Ok , nu lagt på dig handskarna . Detta kommer att hålla dig från att få blåsor , och om du väljer en trä handtag , kommer att säkerställa att du inte får stickor i händerna .

Rake stående rakt upp . Böjning är inte bra , och bockning i midjan samtidigt som du raken är den värsta . Om du måste böja , ge det där jobbet på knä .

vridning är ett no-no när kratta löv . Det är kallt , musklerna är trötta , och vrida kommer bara att göra dem galnare , så vrid inte att kasta bladen bort . Plocka upp bladen ( böj på knäna , kom ihåg ) , vrid hela kroppen och kasta bladen bort .

Byt din rake till andra sidan ibland att sprida kärlek och undvika alltför betona en sida av din kropp .
4 .
ner i vikt .

Du behöver inte göra mycket mer än kratta löv för att bränna dessa kalorierna. Promenader, kratta och paketering kommer att stärka dina muskler och bränna kalorier samtidigt . Om du är frestad att bygga upp en stor löv eld och göra några s'mores att belöna dig själv , kanske du vill tänka två gånger om att . . . .

5 .
Om du Följ dessa instruktioner och kratta löv när det blåser , bör du vara på god väg att magra av jul . Sedan kan du växla till att skotta snö och bli smal och trim till våren !


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man utnyttjar resurser för tonårsgraviditeter i Utah

Relaterade artiklar


 • ägg allergier hos barn
 • spädbarn och öppen spis säkerhet
 • Hur berätta om din mammas genomgår klimakteriet
 • hur man kan stoppa progesteron kräm
 • vad är en elektrisk cigarett?
 • aerolizer inhalator information
 • näringstillskott för prostatan
 • hur du tar bort stygnen
 • Hur identifiera halsfluss
 • hur man kan förebygga åderbråck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com