hur man skapar en cache för förvaring av mat

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-06
Att ha en cache akut livsmedelsbistånd för långtidslagring är en bra idé i händelse av en naturkatastrof eller annan katastrof skulle inträffa. Det kan mata dig och din familj i en överlevnadssituation . Det finns två grundläggande typer av cachar , en som ligger i en garderob , källare eller andra lättillgängliga platsen för lagringen, och en som är dold under jorden eller någon annanstans ur sikte och inte lätt att hitta

Du behöver :
Kontaktlins desinficering lösning .
No- gnugga sex timmar desinfektionsmedel desinficering lösning .
Behållare för sex timmars lösning .

Dolda Cache


1 .
Montera ett livsmedel cache med minst tre dagars leveranser för varje familj medlem . Välj konserver och vatten har en lång hållbarhet , eftersom du inte besöka din cache ofta , att förhindra att den upptäcktes .
2 .
Välj en robust , vattentålig behållare som är lång , smal och stark nog för att inte kollapsa under trycket när begravda . Placera enskilda poster i förseglade ammo askar , plasthinkar eller annan vattentät behållare för extra skydd .
3 .
Välj en plats för dina dolda cache som är utanför stigen utan på en plats som du kommer ihåg . Välj en plats som inte är lätt översvämning eller bli upptäckt . Om ditt förråd är metall , välj en plats som andra metall omkring den för att förringa någon med metalldetektor .
4 .
Trafik cache sin plats . Dölja den i en ryggsäck eller annan behållare om folk kan se dig .
5 .
Gräv hålet för cache , se till att du ligger avskilt eller göra det senare på natten för att undvika att bli sedd . Om du gräver flera hål , gräver i ett mönster som du kommer ihåg . men använd inte raka linjer eller fyrkantiga mönster , som är lättare att upptäcka
6
Memorera platsen. Märkning på kartan , rista ett träd med initialer eller med en lätt identifieras landmärke är användbart . Dela platsen med en pålitlig familjemedlem är en bra idé , om du inte kan göra det till cachen eller något händer er .

Hem Cache


1 .

Skaffa stora , täta behållarna stor nog att rymma all den mat du vill placera i cacheminnet .
2 .
Montera ett livsmedel cache med minst tre dagars leveranser för varje familjemedlem i behållarna . Välj konserver och vatten som har en lång hållbarhet
3
Placera din cache i en källare , garderob eller på hyllor-. var du har beslutat att det kan förvaras säkert . Lås din behållare, så ingen går rotade igenom dem för livsmedel eller av nyfikenhet .

tips och varningar


 • hela kärnan hårt vete är en grundläggande, ändå nödvändig, mångsidiga livsmedel objekt . Torkade bönor , mjölkpulver , vegetabilisk olja, socker, salt och multivitaminer är alla bra val för lagring .
 • Skapa flera cachar i fall en upptäcks eller behovet av mat sträcker sig längre än väntat.
 • Glöm inte konservöppnare för att öppna konserver .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:vad är normalt protokollet för en onormalt cellprov ?

  Relaterade artiklar


 • hur man ska äta hälsosamt under preconception
 • medicin mot feber blåsor
 • hur man hanterar med erektil dysfunktion
 • Vad händer om du inte behandlar svampinfektioner?
 • överproduktion av HGH hos barn
 • hur du infogar en tampong enkelt
 • hur man ska leva bekvämt med värmevallningar
 • hur man skapar en genogram
 • hur man ska äta rätt under klimakteriet
 • hur du tar bort kolesterol avlagringar på ögonlocket
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com