hur man svälja piller - från någon med liten hals

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-20
Jag tror att vissa folk på nätet kan sluta skryta om att kunna svälja Mount Everest i en enda klunk-det är inte att resten av oss är veklingar , det är bara kanske att våra halsar är för liten

Här finns. min copingstrategier
1
Det är lättast för mig att ta tre eller fyra piller ! . på en gång ( två verk också bättre än en ) . Tre till fyra piller känns som det kan vara en bit mat , och vi vet hur man svälja det . Med bara en känns onaturligt . Flera piller tenderar också att anpassa tillsammans och hjälpa varandra ner .
2 .
Börja med att sätta piller i munnen , precis var som helst i det är bra. Placeras därefter i en uppmätt del av vatten-jag använder exakt 1 1 /2 msk , märkt på ett litet glas . Hitta den perfekta mängden för dig-det måste till en stor , mjuk , rund massa med dina piller att halsen kommer att känna igen som mat-men inte så mycket vatten att det krävs mer än en enda svala för att få ner allt . Med hjälp av en uppmätt mängd vatten har ökat min framgång så mycket att jag sällan hoppa över detta steg .
3 .
Nu tuggar på vattnet runt piller lite , inbillar det är allt en massa mat, och tänker på ingenting särskilt för att ta din uppmärksamhet på piller . Detta kommer att sätta i halsen i ett avslappnat svälja läge , vilket skiljer sig från det slutna -up , no- sätt -am-I-går att svälja-det här läget , till följd av alla de tidigare misslyckade försök. Som ett alternativ till tugga , kan du skrocka piller med tungan några gånger för att få dem i en bekväm anpassning , och att få din mun trimmade för att svälja .
4 .
tillkännagivande om dina piller flyta eller sjunka . Försök att svälja grumlingar med grumlingar , och sänken med lod , om möjligt . För grumlingar , tittar ner med huvudet , och de kommer att flyta upp mot baksidan av din mun , redo att sväljas . Om de ner, sedan kasta huvudet bakåt , och knuffa piller till baksidan av halsen . Om det är en blandning , få sänken på baksidan av tungan först, sedan snabbt titta ner och svälja . De sänken flytta (eller på sin plats ) långsammare , och floaters bör pop enkelt på plats . Kluckande tungan kan också hjälpa till här, eftersom det tenderar att flytta alla piller till baksidan av halsen på ett icke-hotfullt sätt.
5.
När piller är där du vill ha dem i munnen, svälja, på ett vårdslöst sätt, som du skulle svälja en bit mat. Det hjälper ofta till att ge huvudet en liten släng bakåt som du sväljer.
6.
Jag gillar att följa upp med minst tre klunkar vatten mellan p-piller-apparater, följ allt med en måltid, och mer vatten om det behövs. (Sväljning en munfull av vatten i många små svalor är bättre än en stor glug, eftersom utförandet av svälja gör halsmusklerna flytta. ) Om ett piller går ner halsen i sidled, är det troligt att stanna där för en stund, om jag inte äta något. Äta öppnar strupen och driver piller ner. Om du måste ta dina piller på fastande mage, och du har detta problem, kolla om det finns något-sallad eller selleri, till exempel-det skulle vara okej att ta med dina p-piller. Annars kan du kanske att krossa eller öppna p-piller, blanda den med lite vatten och glug det.

Tips och varningar


 • inte panik. Om ett piller fastnar på något sätt (ibland gruvan fastna i gag-plats av min hals för några upprörande ögonblick), bara försöka arbeta ner det-eller om ett piller kommer upp innan det tar sig ned, bara ta en några djupa andetag och försök igen. Behåll lugnet och hålla dricksvatten tills situationen är löst. Vi små-throated människor har bara hänga där inne så gott vi kan.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man ska behandla nedskärningar hemma

  Relaterade artiklar


 • alternativ behandling för cystor
 • vad är orsakerna till onormala celler från ett cellprov ?
 • hur du avgör om du har fotsvamp
 • Hur vet de nya teknikerna i mastektomi kirurgi
 • allmän livsmedelssäkerhet
 • hur man kan förhindra åldrandet hos män
 • hur man använder en spruta gummi glödlampa för barnets öron
 • sinusinfektion behandling under graviditet
 • Hur du tar furosemid
 • vad som väntar på transvaginalt ultraljud
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com