hur man upptäcker tidiga tecken arbetskraft

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-21
Tidiga tecken arbetskraft kan gå obemärkt förbi i början eftersom de börjar ganska lågmäld innan accelerera till aktiva arbetsmarknadsåtgärder . Men genom att uppmärksamma din gravida kropp kan du lära dig att känna igen och tolka kroppens signaler så att du vet du är i början av förlossningen och en ny bebis är nära förestående.

Här är vad du behöver veta för att platsen tidigt arbetsmarknaden tecken
1 ! .
lära sig skillnaden mellan Braxton Hicks sammandragningar , även kallad " praxis " värkar , och den äkta varan . Tidig arbetskraft sammandragningar kan kännas liknande falska arbetskraft vid första , i den mån de är relativt smärtfritt för många kvinnor , men när det är the real thing värkarna kommer framsteg , blir längre, starkare och närmare varandra över tiden .

Tidiga tecken arbetsmarknaden präglas av sammandragningar som känns både i nedre ryggen och runt magen, medan falskt arbetskraft brukar kännas som en åtstramning bara i buken /baby mage .

2 .
Var uppmärksam på AA plötslig explosion av energi som manifesteras som mamma -till- vara rengör , organiserar och i övrigt förbereder sig för sin nya barnets ankomst med förnyad styrka mot slutet av graviditeten . Denna " häckande " syndrom är ofta en av de tidigaste tecknen på arbetskraft som hormoner som produceras i kvinnans kropp bränsle henne sista minuten- förberedelser .
3 .
Ta del av barnet " släppa , " eller fallande lägre i bäckenet under de sista dagarna före uppkomsten av den aktiva arbetsmarknadspolitiken . Eftersom kroppen förbereder sig för födseln , barnets huvud hitta en mer ombonad plats längre ner , och mamma kommer att känna skillnaden som ökad bäcken tryck och en relief av trycket på membranet. Andningen kan bli lättare , medan promenader kommer att vara mer obekväm .
4 .
Kontrollera om " blodig visa " efter starka sammandragningar. Förlusten av slem plugin i början av förlossningen är ett utmärkt tecken på att saker och ting går framåt. Räkna med att det är något grumlig och färgade röda eller rosa .
5 .
Håll utkik efter en våg av vatten eller ens en långsam rännil som låter dig veta att fosterhinnan brustit och arbete , om ännu inte inletts, är nära förestående. Var noga med att anmäla din barnmorska eller läkare om detta tecken på tidiga arbete som sker, som du kommer att behöva leverera inom en viss tid (som kan variera beroende på din vårdgivare ) när din vatten raster .

tips och varningar


 • Det finns naturliga sätt att få arbetskraft , och när du har haft tecken på tidig arbetskraft du kan prova att gå, med hjälp av tryckpunkter och även tar Ricinolja att få på en aktiv arbetsmarknadspolitik naturligt .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man svälja piller - från någon med liten hals

  Relaterade artiklar


 • hur man skriver upp socialförsäkringssystemet medicinsk invaliditet
 • hur du avgör om du har fotsvamp
 • hur man kan bli av ett sugmärke
 • foto ljusterapi för gulsot
 • ögonsvullnad hos barn
 • hur man väljer att göra gastric bypass operation
 • Hur får man en vasektomi
 • hur man använder osteopati på gravida kvinnor
 • en man av klimakteriet
 • hur man kan förbättra nivåer av testosteron
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com