hur man vara säker när du är ensam på en parkeringsplats

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-18
Många kvinnor är otroligt skrämda och rädda för att vara ensam i ödsliga allmänna platser såsom en parkeringsplats på natten . De känner sig otroligt sårbara för alla typer av angrepp som rån , våldtäkt eller misshandel .

jag kommer att berätta de bästa metoder som du kan hålla dig säker medan du är ensam i en öde plats som ett . parkeringsplats

Du behöver : .
Pepparspray


1
Walk snabbt och med tillförsikt . Håll upp huvudet . Se dig omkring inte i rädsla , men att du vet vad som pågår . Var inte rädd för att vrida huvudet och alert . Men låt inte detta sakta ner din steglängd . Håll upp huvudet och rör på sig.
2 .
alltid ha ut ditt pepparspray , och fingret på avtryckaren . Var redo att använda det när som helst . Håll den i handen .
3 .
Om du blir kontaktad eller passerade någon medan de har en bit att säga " Du ska inte komma närmare , jag är en kvinna ensam i ett parkeringsplats och detta är mycket skrämmande " . De flesta killar förstår detta helt och håller upp en hand eller säga något som " jag förstår " etc. Om de le och säga "Kom" eller "baby vad är upp med det här" och går närmare, håll upp pepparspray omedelbart och säga "STOPP". Det är bättre att vara dum i 5 minuter än att vara ett offer.

Om de får inom 5 meter från din förlängda arm, spruta dem i ansiktet. Vänta inte på ett angrepp för att börja som du kommer sannolikt att vara över ström.
4.
När du närmar dig din bil ska du titta runt omkring dig när du öppnar din dörr, och även i baksätet på bilen för att se det finns ingen väntar på dig i baksätet. Gör detta snabbt.
5.
Komma in i din bil snabbt och omedelbart låsa dörren och starta fordonet. Få att fordonet rör sig. Ett fordon i rörelse är en mycket tufft mål för dem som avser dig skada.


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur lätt ryggvärk från graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska risken för plötslig spädbarnsdöd
 • hur man gör ett hem säkert för äldre-del 2
 • hur tömma prostatan
 • hur man kan planera barnets första resa till barnläkaren
 • hur tjockna livmoderslemhinnan
 • hur man vet vilka läkemedel är säkra att ta innan mastektomi kirurgi
 • hur man uppmuntrar avkoppling i barn
 • hur man ska behandla ringorm hos barn
 • hur lätt blöjeksem
 • hur man köper en Cryonic kammare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com