naturlig lindring för torra ögon

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-23
Det vanligaste klagomålet att ögonläkarna får idag är torra ögon . Detta kan orsakas genom att bära kontaktlinser , tillbringar för mycket tid vid datorn , kroppen uttorkning och många andra saker. Många människor har tillgripit kemisk ögondroppar eller andra läkemedel . Dock flera naturläkemedel som används idag

Du behöver : .
graviditetstest
. Hem ägglossningstest .

Oljor

Naturliga oljor är inte bara bra för hud och leder , de är också utmärkt för att återfukta ögonen . Fisk oljor som omega- 3 fettsyror som finns i tonfisk, lax , sill och torsk , när ätit en gång i veckan kan minska symtomen av torra ögon med över 65 procent .

Linfröolja är en annan källa av fukt för ögonen . Detta har samma typ av fettsyror men är mer kostnadseffektiva . Konsumerar motsvarande 3000 mg dagligen kan visa betydande förbättringar.

vitaminer och protein

men sällsynt i USA , finns vissa fall av torra ögon syndrom orsakas av en A-vitaminbrist. Symptomen kan minskas genom att ta en A-vitamin tillägg eller genom att äta livsmedel rika på detta vitamin , bland annat morötter, sötpotatis , jams och cantaloupes .

Hyaluronsyra är ett protein som finns i alla levande varelser , och fungerar som ett smörjmedel . Den återfinns vid lederna , i huden och i glaskroppen av ögat . Detta ämne kan faktiskt tillämpas på ytan av ögat. Det minskar symtomen av torra ögon syndrom samt reparation av skador som orsakats av detta tillstånd .

Behavior

Ändringar i beteende kan i hög grad minska symtomen på torra ögon . Först blinkar mer . Det olyckliga med att jobba hela dagen vid datorn är tendensen att inte blinka så mycket som behövs , så ögonen har en chans att torka ut . Gör en medveten ansträngning att blinka mer i detta fall. Få mer sömn är också ett svar . För dem som är berövade sömn , ikapp kommer också att minska symptomen . Kroppen behöver sömn för att reparera och uppdatera sig själv .

En näringsriktig kost är viktig för någon kroppslig aspekt , och hålla dina ögon friska har sitt krav också. Det är inte bara nödvändigt att äta omega- 3 oljor eller vitamin A. Det är hela bilden . Om en person inte får tillräckligt med vitaminer, mineraler, proteiner och andra näringsämnen kan kroppen inte helt frisk . Äta en välbalanserad kost med åtta glas vatten om dagen kan dramatiskt minska torra ögon symtom .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man kan förebygga influensa hos barn naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man kan planera för bröstförminskning
 • hur man undersöka en mullvad
 • blodsockernivåer hos barn
 • hur man kan bli av ett sugmärke
 • hur man undviker vinterdepression (säsong påverka sjukdom)
 • hur man vet vad man ska fråga din kirurg innan en hysterektomi
 • hur man hanterar anfall hos barn
 • hur man kan minska en feber
 • klimakteriet och förstoppning
 • hur man använder osteopati på barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com