omega-3 oljor för klimakteriet befrielse

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-25
Klimakteriet är en berg -och dalbana för avtagande och svallande hormoner som orsakar de flesta kvinnor åtminstone någon grad av obehag . Men utöver besvärande emotionella symtom , går en kvinnas kropp igenom stora förändringar , sätta henne på större risk för många sjukdomar , inklusive hjärtsjukdomar , sköldkörtel sjukdom och osteoporos. Omega- 3 fettsyror kan hjälpa kroppen hantera dessa förändringar på ett positivt sätt och erbjuder ett visst skydd mot sjukdomen , samtidigt som den extra fördelen av behandling av värmevallningar och nattliga svettningar , liksom .

Definition

Omega-3 består av DHA (dokosahexaensyra) och EPA (eicosahexaenoic syra) som arbetar tillsammans för att hjälpa till att hålla det kardiovaskulära systemet igång ordentligt. Det finns i kalla vatten fisk, som lax och tonfisk, som inte produceras naturligt i människor. Fettsyrorna arbete för att förtunna blodet, minskar risken för stroke, och studier har visat dess effektivitet i att sänka kolesterol och triglycerider.

Indikationer

Enligt American Heart Association, har omega-3 oljor visat lovande resultat vid behandling av hjärtsjukdomar, och genomfört studier internationellt har också visat sin effekt vid behandling av depression, ångest, artrit, eksem, psoriasis, ADHD och Parkinsons sjukdom. En studie publicerad i American Journal of Clinical Nutrition, i synnerhet, visade effekten av omega-3 vid behandling av medelålders kvinnor med panikångest och depressionssymtom ofta i samband med klimakteriet.

Dosering

För att bekämpa symptomen i klimakteriet och skydda ditt kardiovaskulära system, föreslår American Heart Association äta kalla vatten fet fisk två gånger i veckan för att få mer omega-3 oljor i din kost. Du kan också ta 1000 mg en omega-3 tillägg per dag om fisk är inte tillgänglig. Eftersom omega- 3 har visat att tunna blodet, kan den orsaka kraftig blödning . Sluta ta omega- 3 flera dagar före operation .

Tips

Prova olika typer av omega- 3 olja kosttillskott för att se vilka kroppen smälter lättast . Vissa kan orsaka en obehaglig eftersmak .

Varning

Kom ihåg att tala om för din läkare att du tar omega- 3 , speciellt om du har några blodpropp frågor .

Vissa människor är allergiska mot fisk olja . Om du har en negativ reaktion på fiskolja , sluta använda och tala med din läkare .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:intermittent kräkningar hos barn

Relaterade artiklar


 • homeopatiska botemedel mot influensaviruset
 • hur till återvinna från sjukdom fort
 • geriatriska urinvägsinfektioner
 • hur man undviker fallit valv
 • hur man behandlar en krossad spik
 • ultraljudsbehandling för fötter
 • hur man genomför en testikel självrannsakan
 • hur man får behandling med rexin - g för bukspottkörtelcancer
 • naturläkemedel för baby bihålesvullnad
 • Ursprunget skvalen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com