rätt sätt att vika upp en total hälsa gym

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-05
Den totala sjukvårdsbudgeten Gym är en av de mest framgångsrika maskinerna hem lämplighet på marknaden . Känd för stöd från supermodellen Kristie Brinkley och filmstjärna Chuck Norris kan den totala sjukvårdsbudgeten Gym finns i tusentals träningscenter , centra rehab och sjukhus , liksom i miljoner hem . En grundläggande maskin som isolerar muskelgrupper , är den totala sjukvårdsbudgeten Gym också mycket lätt att fälla ihop och lägga undan , även om det är lite tungt

Hopvikning

Enligt Totalt Health Gym säljare, veck varje Totalt Health Gym upp på ett liknande sätt.

Börja med att ta bort stiften som fäster ben och vingar tillbehör. Ta bort bifogade filer och byt stift så att du inte förlorar dem. Om du förlorar dem, kan ersättning stift köpas från bolaget, men räkna med en vänta för dem att komma fram. När du har de bifogade filerna bort och stiften tillbaka, släpp O-ringen som håller armen remskiva och sätt tillbaka O-ringen under glida styrelsen. Var försiktig:. O-ringen är fjäderbelastad och kan knäppa tillbaka på dig

Nästa, du vill sänka höjden-justering kolumn. Det finns ett stift i kolumnen, ta bort den. Sänk din totala hälsa gym räls ner, ta då höjden justering kolumn så långt ner det går. Dra ut en annan fjädrande stift i kolonnen nära basen av den vänstra skenan. Detta stift har kolumnen på plats. Annars skulle det inte kunna ge dig något stöd.

Slutligen vika justering kolumnen ner platt mot glid styrelse och släpp stift. Mitten av maskinen bör nu lyftas upp och veck som ett stycke papper . Din totala hälsa Gym är klar för förvaring .

Tips

medan den totala Health Gym är mycket lätt att fälla ihop , har många användare sagt att maskinen är mycket tunga och otympliga. Maskinen är mycket större än det verkar på tv . Om du kan , hitta en plats att lämna maskinen upp hela tiden . Om du inte kan , lista ut ett sätt att flytta det som inte kommer att skada dig själv .

Tänk också på att medan den totala sjukvårdsbudgeten Gym är ett mycket effektivt verktyg som använder din egen kroppsvikt som Pilates gör , du kan bara utnyttja 60 procent av din kroppsvikt till övningar . För att få mer motstånd , måste du lägga till faktisk vikt med en speciell bilaga .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:recept löss behandling

Relaterade artiklar


 • hur du kan trösta en irriterad vaccinationsstället
 • hur man uthärda de första timmarna av arbetskraft
 • hur man ska äta rätt under klimakteriet
 • hur man ska tolka medicinsk forskning
 • hur man uppmuntrar avkoppling i barn
 • Hur man sköter om hemorrojder postpartum
 • Hur vet man att klimakteriet är över
 • hur man ska behandla blåsor när du bär skor som orsakade dem
 • hur att hålla sig frisk under semestern
 • en man av klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com