vad har kontroll placebo p-piller ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-03
Orala preventivmedel är gjorda av två typer av piller : aktiva , som innehåller graviditet-förebygga hormoner , och icke-yrkesverksamma , eller placebo , som innehåller inaktiva innehållsämnen . Båda typerna av piller ser likadana ut, men den aktiva p-piller innehåller något mycket viktigt: de aktiva ingredienserna

Vad är Preventivmedel Placebo piller ?

Placebo p-piller , eller den sista veckan av piller i en typisk p-piller regim , ser nästan exakt ut som den aktiva preventivmedel piller , även om de skiljer sig i färg . Placebo piller är tänkta att tas i veckan du har mens. Dessa piller innehåller inert ingredienser som inte har någon påverka kroppen och är endast avsedda att användas som påminnelser så att du inte glömmer att starta en ny tablettkarta följande vecka.

Fillers

Utfyllnadsord är produkter som är innebar att lägga till volym, eller bulk upp, p-piller. Eftersom den aktiva substansen i de flesta piller är extremt små, är fyllmedel tillsätts för att ge p-piller tillräcklig storlek så att den kan tas av den person som man har ordinerats. Vanliga fyllmedel, inklusive de som har kontrollen placebo p-piller, är cellulosa, socker, laktos, vassle, majsstärkelse och jäst.

Bindemedel

Bindemedel är ingredienser som hjälper till att hålla p-piller från att falla isär. De binder ingredienser av p-piller tillsammans på samma sätt ett ägg binder ingredienser i en tårta tillsammans under gräddningen. Vanliga bindemedel inkluderar xantangummi och naturliga hartser.

Disintegrants

Disintegrants hjälpa piller, inklusive placebo preventivmedel, att lösa i magen. Vanliga disintegrants inkluderar krospovidon och gellangummi.

Coatings

Coatings som schellack används för att hålla p-piller från sönderfallande i munnen eller matstrupen och att förhindra att patienter från att provsmaka eller lukta ingredienserna i p-piller. De flesta piller, inklusive de flesta kontroll placebo p-piller, är belagda med shellack.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hemmagjord formel sondmatning

Relaterade artiklar


 • hur man vaknar utan alarm
 • hur du korrigerar en förstorad prostata
 • spädbarn och öppen spis säkerhet
 • Vad är leverfunktion effekter på blodsockret ?
 • vad som väntar på transvaginalt ultraljud
 • hur man hittar en mäns kvinnojour
 • Vilka funktioner i vadmuskeln?
 • allergiska svamp bihåleinflammation hos barn
 • hur man desinficera ytor som möss har varit på
 • hur man ska leva till 100 år gamla
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com