Hur berätta om din förskolebarn har problem med andningen

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-09
Det är inte alltid lätt att skilja vad som är allvarliga och vad som inte är i ett litet barns hälsa . Ljudet av slem skramlar inuti ditt barns bröst kan kännas som en alarmerande symptom , men det är faktiskt helt normalt och ofta ingenting att oroa sig för. Å andra sidan bör vissa tecken på ansträngd andning uppmana dig att agera snabbt . Veta tecken på andning problem är avgörande för att hålla ett litet problem från svarvning dödliga
1 .
Titta på ditt barns läppar och naglar . En blå eller lila färgton visar att barnet inte får tillräckligt med syre . Om du märker detta färgförändring , ta ditt barn till akuten omedelbart .
2 .
Lägg märke till hur ditt barn andas. Grunt , visar snabb andning inte tillräckligt med luft blir genom sina luftvägar . Ring din läkare omedelbart om du märker detta . Detta kan vara ett tecken på lunginflammation eller bronkit .
3 .
Lyssna på ditt barns andning . Om hon gör ett grymtande ljud med varje andetag , kan hon ha svårt att andas . Det är viktigt att ringa din läkare omedelbart om det här problemet .
4 .
Lyssna när ditt barn andas in . Ett högt surrande ljud kan medfölja andas när de övre luftvägarna är för svullet för att ta i rätt mängd syre . Detta är ett tecken på allvarlig kors. Du måste ringa din barnläkare direkt . Om du inte kan få kontakt med din läkare , ta ditt barn till närmaste akutmottagning .
5 .
Titta på ditt barns bröstkorg . Andningsproblem kan orsaka bröstkorgen att suga in som ditt barn andas . Detta beror på att andningen har blivit så svårt, är extra muskler som behövs för att underlätta processen . Detta kan vara ett tecken på lunginflammation eller kors, och du bör ringa din husläkare direkt och berätta för dem symptomen .


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man bygger din egen vikt lyftutrustning

Relaterade artiklar


 • hur man hittar hysterektomi resurser
 • Hur du tar Hydrocodone / paracetamol
 • hur man skall avgöra den bästa tiden att genomgå en hysterektomi
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • natriumfattig diet för Graviditet
 • hur man vet riskerna med hysterektomi kirurgi
 • hur man kan undvika huvudvärk under en menstruation
 • hur man hanterar glukos
 • hur man kan föra ditt blodsocker nivå ner
 • alternativ medicin för fågelinfluensan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com