är Tylenol athritis säker för användning under graviditet ?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-20
Precis som med alla receptbelagda och receptfria läkemedel , diskutera risker och fördelar med Tylenol Arthritis med din barnmorska innan du tar den . Även om det kan vara fördelar av att vidta Tylenol artrit , har riskerna ännu inte fastställts . Denna artikel är tänkt som bakgrundsinformation , inte som medicinsk rådgivning

Vad är Tylenol ?

Tylenol är en varumärke för paracetamol , ett smärtstillande medel och feber reducering . Paracetamol är i många over-the-counter droger . Vara medvetna om alla receptfria läkemedel du tar för att vara säker på att du inte råkar överdos på det. Överdosering kan leda till kräkningar , aptitlöshet , leverskador och andra biverkningar .

Vad är Tylenol artrit ?

Tylenol Arthritis Pain kontrollerad frisättning Tabletter och Tylenol Arthritis välvda innehåller inga aktiva andra droger än paracetamol . Riskerna och fördelarna med Tylenol artrit är samma som för vanlig Tylenol .

Risker för Tylenol Artrit

Tylenol ökar risken för blödning , särskilt när det tas tillsammans med andra anticoagulates . Vissa människor är allergiska mot läkemedlet. De särskilda riskerna med Tylenol under graviditeten tros vara nära obefintlig-det inte orsaka missfall, fosterskador, eller andra kända problem-förutom med överdosering. Tylenol och Tylenol artrit kan passera genom bröstmjölken.

Fördelar med Tylenol Artrit

Det finns starka bevis för att en smärtfri, obetonade mor ska föda ett barn som är nyttigare än kommer en mamma som är stressad och av smärta hela hennes graviditet. Paracetamol anses säkert för graviditet. Om Tylenol är det bästa eller enda sättet att hitta lindring av artrit, denna förmån kan vara värt risken för biverkningar eller eventuella skada för fostret.

Tala med din läkare

Bara du och din läkare kan väga risker och fördelar. Din läkare kommer också att kunna berätta mer om några risker för ett växande foster som kan uppstå av Tylenol.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur HDL fungerar

Relaterade artiklar


 • hur man får barn att äta en hälsosam frukost
 • hur man vet riskerna med mastektomi kirurgi
 • vad är en dålig cellprov ?
 • som reglerar vårdhem i Illinois?
 • bedrest övningar för graviditet
 • Vilka är farorna med spädbarn vaccinationer ?
 • cellprov och klimakteriet
 • hur man får behandling med rexin - g för bukspottkörtelcancer
 • hur du kan trösta en irriterad vaccinationsstället
 • hemlagad psoriasis behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com