hur att få arbetskraft med naturliga metoder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-16
Många gravida kvinnor letar efter sätt att få arbetskraft naturligt att bidra på barnet . Det är inte förvånande med tanke på att nio månaderna av graviditeten kan tyckas plågsamt lång tid att gravida kvinnor . Men vad händer när du går senaste 40 veckors graviditet ? Vad händer om ditt barn bestämmer sig för att vara lagom försent ? Det finns ingen säker sättet att få arbetskraft brist på medicinska ingrepp , finns det några naturliga induktion trick du kan prova att kunna hjälpa till att få arbetskraft igång
1.
Du får inte känna din sexigaste just nu, eller ens energisk för den delen, men sex kan hjälpa till att få din gravida kropp redo för arbetsmarknaden. Samlag har använts för att naturligt få arbete i århundraden. Inte bara kommer din man att sätta press på livmoderhalsen, men livmodersammandragningarna du uppleva under orgasm kan ibland starta en kedjereaktion av Braxton Hicks kontraktioner. Om detta fortsätter länge nog, kan det bidra till att sätta kroppen i arbete läget. Dessutom, även om det inte fungerar, du och din partner hade kul va?
2.
Stimulera dina bröstvårtor. Nippel stimulering orsakar uteruskontraktioner på grund av utsläpp av oxytocin. Detta hormon är ansvarig för värkarna gravida kvinnor upplever under förlossningen. Du måste vara mycket försiktig med denna metod dock, om det sker för ofta eller för aggressivt det kan faktiskt leda till att du har mycket smärtsamma sammandragningar som kan leda till en svår arbetsmarknad. Måttlighet är nyckeln när man använder denna metod för att förmå labor.
3 .
Ta på mat! Ett annat populärt naturligt sätt att förmå arbetskraft är genom att använda livsmedel . En del hävdar att kryddstark mat är ett utmärkt sätt att få arbetskraft igång . I viss mån är detta sant . Kryddstark mat kan störa din matsmältningssystemet och orsakar kramper i tarmarna . Ibland kan detta kommer att orsaka uteruskontraktioner också . Det fungerar ungefär på samma sätt som att ta ricinolja gör . Men att äta kryddstark mat är mycket säkrare för mamma och barn än med ricinolja för att framkalla arbetskraft . Annat livsmedel som ofta används för sitt arbete förmå förmåga är ananas . Många kvinnor hävdar att genom att konsumera ananas och dricker ananas kan du spontant gå in arbetskraft . Medan det finns inte mycket vetenskapligt bevis för att backa upp detta , gör det stora antal kvinnor som svär vid det och det faktum att det inte är skadligt det värt ett försök . Använda hälsosam mat för att naturligt få arbetskraft är helt säkert för gravida kvinnor utan särskild diet oro .

tips och varningar


 • Måttlighet är viktig när du tränar naturligt förlossningsinduktion . Inte överbelasta din gravida kropp med för mycket av någon av ovan nämnda tekniker .
 • Försök aldrig att få arbete före 40 veckor .
 • Don't prova någon av dessa metoder tills du diskutera dem med din läkare .
 • Skulle du uppleva mycket smärtsamma sammandragningar från någon av ovanstående metoder , bör du ringa din barnmorska eller gå till ER som skall utvärderas .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur att acceptera att alkoholism är en sjukdom

  Relaterade artiklar


 • hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera
 • vad är den viktigaste funktionen i bukspottkörteln i matsmältningssystemet ?
 • hur man ska behandla springmask hos spädbarn
 • vad gör du ge ett barn för kräkning & diarré ?
 • diy gjutna öronproppar
 • hur man uthärda de första timmarna av arbetskraft
 • Hur du tar tranbär tillskott under graviditeten
 • vad det innebär när en baby har en rinnande näsa
 • omega-3 oljor för klimakteriet befrielse
 • vad är normalt protokollet för en onormalt cellprov ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com