hur att glöda med lycka

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-19
Vi har alla sett de människor som verkar lysa upp ett rum med bara sin närvaro. Oavsett personlighet denna typ av person, verkar de alltid att skina. Även en blyg och tystlåten person kan tyckas att bara glöda. Alla av dem har en enkel sak gemensamt: de är alla glada. Som lyser är det inre ljuset av deras lycka, som lyser oavsett var de är eller vad de gör

Du behöver:.
Prescription grädde
. Mjukgörande kräm.
Mild tvål.
Havregryn bad blandning.
Kall kompress.
Nagel Clippers.
Baby vantar.
Bomull kläder och sängkläder.
Allergivänliga och doftfria objekt toalettartiklar.
Luftfuktare.
Fuktighetsmätaren.
Mat loggen.


1.
Försök inte förtränga din lycka. Om du känner dig lycklig över något, låt känslorna visa i dina handlingar och uttryck. En person som lyser av lycka är den typ av person som inte försöker dölja att de är lyckliga. Även bara en liten leende kan uttrycka dessa känslor.
2.
Låt inte ditt sinne tur att negativa tankar. Även när tiderna är tuffa, kommer det alltid finnas något att ta lycka i. solnedgången över havet eller skönheten i en blomma. När du märker att du tänker bittra tankar, stoppa tanken och hitta något som gör dig glad att tänka på istället.
3.
Oroa dig inte. Oroande är motsatsen till lycka. Uttryck av oro få dig att verka tråkig och ledsen, med skenet av lycka bort. Negativa känslor som oro gör du lite bra och faktiskt ta en vägtull på din hälsa. Om du befinner dig orolig för något , erkänna känslan och hitta anledningen till det . Om du inte kan lösa problemet eller åtgärda det vid den aktuella tiden , tycker inte om det . Det är ingen idé att tänka på något utanför din kontroll . Om det är något du kan lösa eller åtgärda omedelbart , fixa problemet och gå vidare .
4 .
Smile ofta . När du är nöjd , kommer ett leende naturligt .
5 .
Låt dig vara i fred . När du är lugn och fridfull , kommer du också hamna glad . Om du befinner dig har problem med fredliga tankar, göra några meditation varje dag.


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man kan stoppa en blodig näsa, snabb

Relaterade artiklar


 • när man ska ge Tylenol för feber ?
 • hur man undersöka en mullvad
 • fertilitet droger och risken för multiplar
 • Vilka är orsakerna till blod i barnets avföring ?
 • hur man förebygger intestinal influensa
 • Vilka funktioner i vadmuskeln?
 • de teratogena effekterna av Tegretol
 • Är det säkert att se en kiropraktor under graviditeten ?
 • vad det innebär när en baby har en rinnande näsa
 • hur man hittar en bra barnläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com