hur man bygger din egen vikt lyftutrustning

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-09
Graderad skivstänger och hantlar kan göras från ett fåtal hushåll material och en resa till järnhandel. Metoden är billig och effektiv . Kasserade konservburkar blir höljen för hantlar och skivstänger . Samla höljen i olika storlekar för en variant av vikter . Plasthölje är motverkas på grund av det tendens att spricka och påverka integriteten i betong . Hemlagad vikterna ett billigt sätt att ha ett helt hem gym för byggnad stenhårda muskler

Du behöver : .
blandade storlekar av metallburkar .
1-tums runda stålrör .
Bågfil.
Måttband.
Snabb betong .
Blandning moms .
Omrörning.
Vattenförsörjning.
Skriva markör .
2-av -8 balk .
8 träskruvar , 3-tums .
1- tums hål borr .
Borrmaskin.
Phillip huvud lite .
Vikt skala.
Handsåg .

Bygg en vikt som


1 .
Klipp stålrör i lämpliga längder för hantlarna och skivstänger med bågfil . Staplarna att ansluta höljet tillsammans är tillverkade av 1- tums stålrör .
2 .
Mät två barer av samma längd för en uppsättning av hantlar . Baren längd kommer att variera med varje set , beroende på djupet i burkar . När baren längd har fastställts , tillämpa samma mätningen till ytterligare hantel . Ta bar mätningarna för varje set på samma sätt .
3 .
Placera en kan på botten av en torkställning ( se konstruktion instruktionerna nedan) och sätt i en bar i varje kan . Stödet spår av räcket kommer att hålla baren i vertikalt och plant läge .
4 .
Kombinera en specifik andel av betong med vatten i blandningen moms . Blanda ordentligt och jämnt med hjälp av omrörning. Placera den tomma djurtarmarna i torkhyllan och sätt i barer . Häll betong i varje skalet.
5 .
Blanda en ny omgång betong och upprepa samma metod för gjutning och torkning motsatt sida när betongen i första husen har noggrant hårdnat .

Bygg en torkställning


1 .
Skär en 2-gånger-8 balk i fyra lika stora längder på 2 meter med ett måttband för att markera längden och en hand såg till att göra nedskärningar . En av de 2- fots längder är avsedd att vara den övre delen av racket .
2 .
Borra två hål i mitten på plankan och 6 inches från varje ände med hjälp av en tum-hål borr . Detta avstånd kommer att ge tillräckligt utrymme för att bota två höljen på en gång .
3 .
Skär en öppning från kanten på 2-av -8 till de förborrade hålen genom sågning två raka linjer på varje sida av hålet med hjälp av handsåg . Detta öppnar stabilisatorn plankan , så att varje stapel att glida in och ut enkelt .
4 .
Ställ två träskruvar i varje hörn med hjälp av borrmaskin och en Phillip huvud lite . Torkhyllan består av att fästa alla fyra delar av 2- by- 8s ihop till en perfekt fyrkant .
5 .
Ställ torkhyllan med hålen baren stöd ovanpå .

tips och varningar


 • Höljet storlek avgör vikten för varje set . Fyra burkar av lika volym kommer att behövas för att göra en komplett uppsättning av hantlar . Skivstång kräver två burkar samma volym .
 • metallhöljet skyddar betongen från flisar sig eller spricker efter det är torrt .
 • förutbestämt antal skivstänger och hantlar görs förutspår hur mycket stålrör kommer att behövas för hela setet.
 • Se till att betongen är jämnt fördelade över och det finns inga hålrum av luft . Detta kommer att orsaka sprickbildning under användning. Ta bort luftfickor uppnås genom petade på betong med omrörningstav och släppa fickor . Låt betongen tillräckligt med tid att härda . Härdning tar oftast flera dagar , beroende på volym och väder .
 • Efter torkning använda skalan för att väga varje barbell eller hantel stående varje vikt på högkant och placera den på vågen . Sätt inte något tryck uppåt med händerna som kommer att påverka noggrannheten i vikt . När vikt bestäms , använd markör för att anteckna vikten på varje ände av höljet .
 • alltid göra en inspektion av vikterna innan varje användning. Varje bar bör fästas säkert varje hölje . Kontrollera om stora sprickor och hack i betong som kan äventyra den strukturella integriteten av utrustningen . Om någon osäker problemet uppstår kassera vikt och omedelbart ersätta det med nya vikter .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:bra midja & övningar mage för de bundna rullstol

  Relaterade artiklar


 • Vilken typ av prov ges i tidig graviditet ?
 • hur man ska förstå klimakteriet
 • överproduktion av HGH hos barn
 • hur man gör ett bröst själv-examen
 • hur man ska behandla keratoakantom
 • hur man kan undvika att få en förkylning eller influensa
 • hur förklarar man psykisk hälsovård med barn
 • hur man köper mammakläder
 • hur man förbereder friska efter skolan snacks
 • Rescue Remedy på arbetskraft
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com