hur man kan främja fas två levern avgiftning

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-28
Levern är ett av kroppens viktigaste och mest hårt arbetande organ . Allt som intas i kroppen går igenom levern där någon gifter omvandlas till vattenlösliga kemikalier , som sedan kan utvisas i urin , galla eller avföring . Det finns två faser av avgiftning , i fas ett gifter neutraliseras direkt eller omvandlas till kemiska mellanhänder , som sedan kan neutraliseras genom mer kraftfulla enzymer i fas två
1.
bort eventuella överdriven toxisk exponering som kan påverka en väl fungerande levern . Om det är lång exponering för miljögifter eller kemikalier , såsom droger , kan de enzymer i etapp 2 blir utarmat snabbare än normalt , vilket orsakar en ackumulering av toxiner i levern . Det är därför det är mycket viktigt att begränsa , så mycket som möjligt , intag av gifter i kroppen .
2 .
Utveckla ett vitamin rutin som hjälp vid uppbyggnaden av antioxidanter i kroppen som hjälper levern avgiftningsprocessen. Vitaminer, såsom vitamin C , betakaroten och E-vitamin , är alla viktiga för att reparera skadorna på levern samt medhjälp lever i neutraliserande toxiner . Dessutom vitamin B , kalcium och mineraler är också viktiga för att eliminera tungmetaller i blodet och hjälpa till att leverns avgiftningsprocessen.
3 .
Lägg botaniska näringsämnen i kosten . Bland dessa finns många levande växter utan Silymarin är den mest lovande . Silymarin är flavonoider utvinns ur mjölk tistel och kan vara mycket effektiv för att reparera skador på levern av alkoholmissbruk eller exponering för miljögifter . Silymarin främjar glutation , vilket är en viktig enzym i avgiftningsprocessen. Det är också en mer potent antioxidant än vitamin C och E.
4 .
Lägg färsk frukt och grönsaker samt kokt fisk och kött till kosten . Dessa livsmedel ökar nivåerna av glutation , som är ett viktigt näringsämne i avgiftningsprocessen. Dessa livsmedel är också lättare upp i blodet än kosttillskott för att öka nivåerna av glutation . De andra fördelen med dessa livsmedel är att de inte påverkas av matsmältningen .


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man kan bli av de döda möss lukt i ventilationskanaler

Relaterade artiklar


 • alternativ för kirurgi för viktminskning med tillägg
 • hur du plottar pulsen
 • Vad är leverfunktion effekter på blodsockret ?
 • hur man svälja piller - från någon med liten hals
 • hur man kan hantera graviditetsillamående - 7 tips
 • Hur vet man att ringa doktorn efter mastektomi kirurgi
 • kan klimakteriet orsaka LDL att gå upp ?
 • hur man konsumerar kokosolja dagligen
 • hur man beräknar ett barns median BMI
 • hur man ska behandla springmask hos spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com