hur man köper medicin utomlands

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-11
Köpa medicin utomlands, personligen eller via Internet, kan utgöra ett användbart alternativ till dem som saknar sjukförsäkring, men det medför också risker. Människor som tänker köpa medicin utomlands bör vara förberedda med information och om att köpa över Internet, vakta sina finansiella uppgifter noggrant

Du behöver:.
Förutbetalda betalkort (Visa eller Mastercard)
. Eller en semester i ett främmande land.
Läkare.

handla medicin online


1.
Bli bekant med lagen. The Food and Drug Administration (FDA) riktlinjerna att det läkemedel som tillverkas utanför det land som antingen är icke godkända ämnen eller otillåtna preparat som innehåller USA-godkända läkemedel i allmänhet är förbjudna men att upp till tre månader av personlig användning mängder kan väckas av en enskild utan att provocera rättslig påföljd. Kort sagt, vilket i receptbelagda mediciner från utlandet faller i en juridisk gråzon: FDA har rätt enligt lag att beslagta dessa material men har en policy som tillåter människor att bära i detta personliga försörjning under normala omständigheter. Begränsad droger som de inom en Drug Enforcement byrå (DEA ) schema är alltid spärrade inte av FDA utan av DEA och av amerikanska tullen .
2 .
Förstå de medicinska riskerna för köpa medicin på nätet . Utländska generika för märkes- läkemedel kan vara förfalskade eller kan innehålla felaktiga doser , så forskning varumärket innan köp . Receptbelagda läkemedel ska aldrig användas utan överinseende av läkare om det alls är möjligt därför att de utför sina risker även när de mediciner görs på rätt sätt .
3 .
förstå de finansiella riskerna . Även de få ärliga online -apotek inte alltid har säkra beställningssystem. Det är där det förbetalda betalkort kommer in: . om en tredje part stjäl finansiell information i transit , ett förbetalt bankkort kommer att begränsa köparens förlust
4
Forskning enskilda apotek du planerar att användning , och vet vad man ska leta efter . Apotek som påstår sig sälja DEA-förtecknade ämnen över Internet brukar ta pengar för försök till köpare och inte lämnar någonting . Även när du köper nonrestricted receptbelagda läkemedel, såsom för erektil dysfunktion eller antidepressiva medel, undvika alla som påstår sig sälja illegala droger eftersom det pekar på en bluff . Gå inte någon affär som använder spam e-post . Sök efter flera recensioner av apoteksmarknaden skrivna av uppenbarligen olika människor . Det är svårt att sortera alla spam , så försök hitta trådar anslagstavla .
5 .
Gör inköp noggrant och inspektera medicinering innan intag något . Drugs. com har ett piller identifierare , men det kan inte ha bilder av några internationella generiska läkemedel.

Köpa Medicinering Personligen Overseas


1 .
Generellt åka utomlands bara för att köpa medicin slösar pengar , med tanke på 90- dagars import gräns och de höga kostnaderna för plan biljettpris . Men om en person som reser i ett främmande land finner en nödvändig medicinering tillgänglig kan den köpas enligt lagstiftningen i det landet och tog hem inom personlig gräns . Enligt Customs and Border Protection , kan små leveranser av kontrollerade ämnen tas på detta sätt så länge de är lagliga för receptbelagda i USA .
2 .
vara säker på identiteten på någon medicinering . Amerikanska tillverkaren förpackning är bäst , om att köpa en lokal allmän , kontrollera tydlig märkning och en försluten förpackning . Aldrig köpa dåligt märkta medicin eller något med en oförseglade paket . Bara acceptera kontrollerade ämnen från förskrivande läkare , antingen hemma eller utomlands .
3 .
Förvara alla droger och mediciner i deras tydligt märkta förpackningar när man går genom tullen .

Tips och varningar


 • Denna information detaljer processen att köpa läkemedel utomlands . Omvänt köpa från en registrerad kanadensiska apotek med en lokal recept är ett enkelt och smärtfritt sätt att spara pengar utan de risker genom att handla i andra länder.
 • Försök alltid att få medicinsk rådgivning innan de söker efter behandling självständigt . Med receptbelagda läkemedel utan en läkares vägledning kan ha negativa effekter som kan äventyra en patient .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man avgör en förfallodag från ett datum för befruktning

  Relaterade artiklar


 • hur man får barn att äta en hälsosam frukost
 • hur man kan bli av ett sugmärke
 • varför grupp sjukförsäkring är viktigt
 • hur man köper mammakläder
 • hur tjockna livmoderslemhinnan
 • Vad gör en Pap-test kontrollera ?
 • behandling av gulsot hos spädbarn
 • hur man bildar hälsosamma vanor
 • hur man kan planera för din hysterektomi
 • kaloriintag för män som vill gå ner i vikt snabbt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com