hur man läka vattkoppor snabbare

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-24
Vattkoppor är ett tillstånd som orsakas av en infektion med varicella zoster -virus (VZV ) , ett av herpesvirus som drabbar människor . Det är en vanlig barndom virus , trots att en person kan bli smittad för första gången i alla åldrar . Hjälpa vattkoppor sår läker snabbare omfattar en kombination av mestadels i hemmet och över disk rättsmedel och , om det bedöms lämpligt av en läkare , administration av läkemedel som särskilt drabbar viruset varicella zoster

Du behöver :
Oatmeal bad .
Utvärtes läkemedel och smärtstillande .
Antihistaminer.
Antivirala läkemedel som ordinerats av en läkare .


1 .
Använd havregryn bad att lindra obehag och klåda från utslag , enligt MedlinePlus . Detta kan bidra till att göra utslag mindre irriterande , minskar lusten att repa utslag (som kan sakta ner läkningstiden ) .
2 .
Ansök calamin lotion eller andra lokalt verkande kliar krämer enligt med tillverkarens anvisningar . Antihistaminer kan också hjälpa till att lindra klåda , främja läkning .
3 .
Håll naglarna korta medan vattkoppor utslag är aktiva , eftersom vissa repor är oundviklig . Enligt MedlinePlus kan repa utslag ibland leda till sår blir infekterade och kan också leda till ärrbildning .
4 .
Täck händerna för att göra repa vattkoppor utslag svårare . Du kan täcka dina händer med mjuk, ren vantar eller strumpor . Se till att ytan på täcker inte är grov så att den inte ytterligare irritera utslag .
5 .
Använd över disk smärtstillande . Följ alltid tillverkarens instruktioner för att undvika komplikationer såsom leverskador . Enligt MedlinePlus , det bästa smärtstillande för vattkoppor är paracetamol . Aspirin skall inte användas av någon , oavsett ålder , under en dust med vattkoppor , eftersom detta kan leda till en potentiellt livshotande tillstånd som kallas Reyes syndrom , användning av ibuprofen kan bidra till sekundära infektioner
6 .
Ta antivirala läkemedel som din läkare . Det är viktigt att börja dessa typer av läkemedel inom den första dagen av utseendet på vattkoppor utslag så att de kan ha en effekt på symptom , enligt Mayo Clinic . MedlinePlus rapporterar att människor mest sannolikt att få antivirala läkemedel för vattkoppor omfatta dem som har hud och lungor villkor , som nyligen har varit på steroider , och personer som regelmässigt tar acetylsalicylsyra.

tips och varningar


 • Påminn barnen att även repor tillfälligt lindrar klåda , kan det inte ta klåda känslan borta och kan göra dem sjuka under en längre tid .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:infraröd koagulation behandling

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av svamp på huden
 • hur tömma prostatan
 • intermittent kräkningar hos barn
 • hur man mäter längden på en promenadkäpp
 • klimakteriet och förstoppning
 • Vilka är fördelarna med att reglera receptfria läkemedel ?
 • hur man bär kontaktlinser
 • Vad gör en Pap-test kontrollera ?
 • hur man vet vad man ska fråga din kirurg innan en hysterektomi
 • hur man nysa ordentligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com