hur man övning med en kettlebell

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-02
Att förbättra din hälsa genom att utöva idrottsliga ansträngningar som hjärt- och styrketräning är om att hitta en aktivitet som du hittar njutbar . Det gör det mer sannolikt att du kommer att hålla fast vid det , att sätta i månader och år det krävs för att uppnå en rättvis kondition . Ett möjligt att genomföra den kan användas för styrketräning är kettlebell , som är en enhet som verkar ganska som en liten kanonkula med ett handtag . Kettlebells finns i en mängd olika vikter och storlekar , vilket ger en utmaning för personer i alla fitness nivåer .

Du behöver :
Set med kettlebells


1
Utför en turkisk getup att vänja dig med hjälp av kettlebell för styrketräning . . För att utföra en turkisk utstyrseln , välj en relativt lätt kettlebell . Använd din dominanta arm för att hålla vikten för att minska risken för att tappa den hela tiden. Ligg på rygg på marken med fötterna helt utfällda och vikt hålls ovanför bröstet med armen rak och armbågen låst . Nu försöker stå upp och samtidigt hålla armen låst och vikten höll upp mot taket hela tiden. När du är klar bör du stå rak med vikten som hölls i en arm över huvudet . Omvänd rörelsen , som ligger ner och upprepa processen för två eller tre uppsättningar av sex till åtta repetitioner .
2 .
Utför pokal knäböj till fortsatt arbete undre delen av kroppen med hjälp av kettlebells . Ta tag i ett kettlebell av relativt tung vikt (50 lbs. eller mer ). Håll kettlebell i båda armarna mot bröstet , stående med fötterna ungefär axelbrett isär och tårna antingen pekade framåt eller lätt ut . Medan hålla huvudet högt och bröstet ut , böja på höfter och knän att stiga ned i en full squat , hålla kettlebell höll mot bröstet med båda armarna hela tiden. Stå med hjälp av musklerna i benen , korsryggen , abs och höfter när du når bottenläget , upprepa i två till tre uppsättningar av åtta till 10 reps .
3 .
Gör en kettlebell Tryck för att slutföra din träning . Ta en matchande par kettlebells och stå med fötterna axelbrett isär , hålla dem i brösthöjd samt vilar något mot bröstet . Starta rörelsen genom att trycka båda klockor overhead samtidigt utan att använda någon benet köra tills armarna är helt utsträckt med låsta armbågar. Sänk kettlebells långsamt och under kontroll, och upprepa-att lyfta så explosivt som du kan och sänka vikt under total kontroll. Utför tre eller fyra uppsättningar av åtta till 10 reps.

Tips och varningar


 • syftar till att öka mängden vikt du använder eller hur många repetitioner du utför varje vecka för att hålla kroppen hela tiden framåt mot en ständigt ökande grad av styrka.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:kolon reningsteknik

  Relaterade artiklar


 • hur man organiserar journaler
 • hur man ska tolka ett test blodkemin
 • Hur vet olika typer av hysterektomi operationer
 • torra hårbotten och håravfall hos barn
 • Förhållandet mellan njursten & migrän
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • hur man uthärda de första timmarna av arbetskraft
 • hur man använder en baby termometer
 • naturläkemedel för baby bihålesvullnad
 • vad är orsakerna till spädbarn snarkning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com