hur man ska behandla verkligen svårt eksem i en baby

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-20
Baby eksem kännetecknas av lättirriterad hud och tendens till uppblossande utslag med röda eller torr hud. Denna gemensamma villkor drabbar upp till 10 procent av barn och kräver en läkares omsorg. Arbetet med läkaren för att utveckla en strategi med flera plan för att behandla ditt barns verkligen svårt eksem. Förutom alla recept, kommer du vill använda naturläkemedel för att begränsa uppblossande och enkel barnets obehag. Dessutom är det viktigt att identifiera eventuella orsaker till flare-ups. De flesta barn kommer växa ifrån detta tillstånd.

Du behöver:
Prescription grädde
. Mjukgörande kräm.
Mild tvål.
Havregryn bad blandning.
Kall kompress.
Nagel Clippers.
Baby vantar.
Bomull kläder och sängkläder.
Allergivänliga och doftfria objekt toalettartiklar.
Luftfuktare.
Fuktighetsmätaren.
Mat loggen.


1.
Boka en tid med en läkare eller hudläkare. Försök att ha en läkare undersöka barnet medan en flare-up sker. En kräm kan föreskrivas att begränsa klåda och inflammation som orsakas av eksem. Dessa krämer ofta innehåller hydrokortison eller annan steroid . Bara använda en kräm som ordineras av en läkare som liknande mediciner kan vara för kraftfull för ditt barns känsliga hud .
2 .
fukt barnets hud . Känd barnläkare William Sears rekommenderar MD använder en fuktighetskräm på baby , särskilt de drabbade områdena , två till fyra gånger om dagen . Han aktier som återfuktad hud är nyckeln i behandlingen av barnet eksem .
3 .
Ge barn en ljummen bad och undvika starka tvålar . För särskilt svåra eksem, kan din läkare rekommendera att begränsa antalet bad per vecka. Föräldraskap expert Elizabeth Pantley föreslår att man baby ett havregryn bad om han är kliande från ett utbrott. Det finns havregryn produkter speciellt framtagna för torr hud. Försiktigt klappa baby torr efter ett bad och använda en fuktighetskräm för att låsa in fukt.
4.
Klipp barnets naglar korta. Detta kommer att hålla barnet från kliade sig och sprider utslag. Överväg att använda vantar speciellt utformad för spädbarn att bära under sömnen för att undvika repor. Också använda kläder som täcker armar och ben när det är möjligt.
5.
Använd en kall kompress för att lindra barnets obehag från klåda.
6.
undvika eventuell irriterande som kan orsaka flare ups. Syntetiska sängkläder och kläder kan irritera huden, så använd bomull istället. Också, se upp för objekt som parfymerade krämer, tvål, tvättmedel, bubbelbad, och sololja. Satsa på doftfri och allergivänliga produkter. Svett och andra vätskor kan också irritera barnet. Se till att hon inte överhettas och ger en ljummen bad om hon blir svettig. Håll hakan och halsen torr från saliv , mjölk och andra vätskor . Damm , djur och fjäder snuttefiltar är andra vanliga orsaker.
7 .
skapa en bekväm miljö . Begränsa barns exponering för extrema temperaturer som antingen värme eller kyla kan både orsaka hud torka ut . Istället Se till att bebisen har en fuktig miljö med hjälp av en luftfuktare . Enligt Sears , ett hem relativa fuktigheten bör ligga mellan 25-40 procent . Köp en Fuktighetsmätaren för att se ditt hem är på en lämplig nivå .
8 .
Amma barnet så länge som möjligt som bröstmjölken innehåller antikroppar som kan minska svårighetsgraden av baby eksem . Pantley aktier som en del mammor faktiskt använda bröstmjölk som en aktuell salva och upptäcker att det är antibakteriell och läkande för effekterna av eksem .
9 .
Monitor barns kost . Heidi Murkoff , författare av vad som väntar det första året, rekommenderar att göra detta under överinseende av din läkare . Målet är att undanröja alla livsmedel som kan orsaka blossa upp . Håll ett livsmedel logg för att hjälpa finnar spåra eksem jämfört med barns kost . På samma sätt kan en ammande mamma hålla koll på hennes kost och se om någon mat hon äter är utlösande flare ups . Också , vänta minst sex månader före införandet av fasta ämnen, särskilt om din familj har en historia av födoämnesallergier .

tips och varningar


 • Ser din dyrbara barnets hud irriterad kan vara svårt för föräldrar . Se till att fokusera på hans spirande personlighet och inre skönhet .
 • Kontakta ditt barns läkare om behandling av eksem . Fall lämnas obehandlad har resulterat i permanent skadad hud .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur att glöda med lycka

  Relaterade artiklar


 • nya tekniker för att spara Preemie spädbarn
 • hur man väljer en förlossningsläkare
 • sinusinfektion behandling under graviditet
 • hur man vet vad man ska fråga din kirurg innan en hysterektomi
 • hur skärmen ditt barn för trygg barndom sport deltagande
 • hur man reser med bil när man är gravid
 • Kan man bli gravid när som helst under din cykel ?
 • hur man gör ett bröst själv-examen
 • kan du få löss från en frisörsalong kam?
 • vad är skadlig effekt på fostret från cigaretter mamman röker ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com