information om prostata kosttillskott

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-07
Prostatacancer är den vanligaste inre cancer hos amerikanska män och den näst vanligaste orsaken till dödsfall i cancer. Med stor chans att en man kommer att lida av någon form av medicinsk prostata fråga under sin livstid är det viktigt att vara medveten om kosttillskott som kan hjälpa hämma risken för prostata sjukdomar

Fakta

Sjuttio procent av amerikanska män kommer att drabbas av godartad prostastic hyperplasi eller BPH, annars känd som en förstorad prostata, som när de når 70 års ålder. En av sex män kommer att diagnostiseras med prostatacancer, med en i 28 senare dör av sjukdomen.

Ört öka

Brännässla kan vara till nytta för att hämma tillväxten av prostatacancer celler.

Saw Palmetto har visat fördelar vid behandling av urin symtom orsakade av BPH. Det har ingen bevisad effekt, men på prostatacancer.

Vitamin Therapy

Ålder är en viktig faktor i samband med D-vitaminbrist. Det kan leda till en högre risk för prostatacancer. Tillägget kan bromsa tillväxten av avancerad prostatacancer.

E-vitamin tas upp av kroppen mer effektivt genom livsmedel än kosttillskott . Båda är dock , har visat sig hämma tillväxten av elakartade prostatacancer celler.

Minerals

Stora mängder zink finns i prostatakörteln, som leder forskarna att tro att mineralet kan hjälpa prostatan att bekämpa infektioner . Även om inga stora studier har erbjudit avgörande bevis , kan zinkbrist leda till BPH .

Selen är ett spårämne och antioxidant som fungerar tillsammans med vitamin E för att förhindra prostatacancer genom att hämma tillväxten av tumörer .

Daglig Rekommendationer

Rekommenderad D-vitamin dos är 800 till 1000 IE per dag under hösten och vintern, och 400 800 IE per dag under våren och sommaren. E-vitamin intag bör inte överstiga 50 till 100 IE per dag. En dos på 100 till 200 mg selen dagligen är förenad med en minskning av både lokaliserad och avancerad prostatacancer. Det rekommenderas att zink-nivåer bör inte överstiga 15 mg dagligen. Även populärt används i europeiska länder, Saw Palmetto och brännässla inte anses standardbehandling i USA och rekommendationer dosering bör göras av läkare.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man skriver en traditionell dödsruna

Relaterade artiklar


 • sätt att låsa upp äggledarna
 • hur man tar hand om din protes
 • enkel information om system för den mänskliga kroppen
 • hur man andas ordentligt
 • hur man talar så kommer din läkare att lyssna
 • hur man förebygger äldre missbruk
 • hur man ska leva bekvämt med värmevallningar
 • vad är skadlig effekt på fostret från cigaretter mamman röker ?
 • vad man ska ge en 2-åring med influensa?
 • hur du plottar pulsen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com