växtbaserade behandlingar för trigeminusneuralgi

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-02
Trigeminusneuralgi är ett tillstånd som orsakar en brännande smärta i sidan av ansiktet, enligt Mayo Clinic. Denna smärta kan utlösas av normal verksamhet, till exempel borsta tänderna eller tillämpa makeup. Kvinnor och personer äldre än 50 är mer benägna att drabbas av trigeminusneuralgi. Mainstream behandlingar ingår kramplösande medicin och injektioner alkohol, men växtbaserade behandlingar och alternativa metoder kan också ge lindring

Tillägg Alternativ

. Enligt National Pain Foundation, effektiviteten av växtbaserade behandlingar för trigeminusneuralgi har inte forskat tillräckligt. Det finns dock några tillskott som kan ge lindring. Med vitaminerna B6 och B12 kan lindra symtom på trigeminusneuralgi, enligt National Pain Foundation. Med folsyra i samband med B-vitaminer kan också ha en viss nytta.

Avslappningsterapi

Stress spelar en roll i symptom på trigeminusneuralgi, enligt Mayo Clinic. Lärande avslappning andning, kan hjälpa kroppen slappna av och minska symptomen. Ta in djupa andetag genom näsan och räkna till fyra långsamt. Sedan andas ut munnen, till greven av åtta. Denna process gör att musklerna att slappna av, enligt National Pain Foundation.

Biofeedback terapier

Denna behandling fokuserar på utbildning sinnet för att kontrollera smärta svar. Terapeuten lär patienten hur man fokusera på smärtan, slappna av kroppen och släpp obehag. Resultatet av denna terapi är mindre muskelspänningar och smärta.

Akupunktur

Akupunktur har använts i århundraden i Kina att minska smärta. Denna praxis innebär strategiskt placera små, tunna nålar i kroppen, där energin tros flödet. Sätta in nålar i dessa punkter öppnar energi -kanaler och återställer balansen i kroppen . Den nationella Pain Foundation förklarar att även om det behövs mer forskning på akupunktur , kan det vara lämpligt för vissa patienter.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:liminality & klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur magiskt radera gula fläckar baby bajs
 • hur man hittar en läkare som specialiserat sig på kvinnliga hormoner
 • hur du friska upp ert minne
 • hur man blir en säkrare senior
 • hur man undviker en baksmälla
 • hur man får en försäkring som täcker kirurgi för viktminskning
 • vad är skillnaden mellan Waran & heparin ?
 • ögonsvullnad hos barn
 • hur man hanterar smärtan under förlossningen
 • hur man ansöker om militär funktionshinder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com