Vilka är fördelarna med vitamin rödbetor kosttillskott ?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-21
Rödbetor har vuxit i popularitet eftersom de är näringsrika och ekonomiskt hållbara. Förutom den råa naturliga form , kosttillskott finns kommersiellt tillgängliga. Några vanliga former är kapslar , juice , tinktur och pulver

Innehåll

Beets har en riklig mängd av vitaminer . A , B1, B2 , B6 och C. betor är hög inom viktiga mineraler : klor , folsyra , jod , mangan , organiskt natrium och kalium . Det är en bra källa till fiber och kolhydrater i form av naturliga lättsmält socker .

Fördelar

betor är praktiskt taget fettfri . Det är bra för hjärtat eftersom det innehåller lösliga fibrer , vilket bidrar till att minska ditt höga kolesterolhalten i blodet. Det renar också blodet och ökar cirkulationen .

betor kan hjälpa vid behandling av ett antal villkor , inklusive acidos , anemi , åderförkalkning , blodtryck , förstoppning , mjäll , magsår , gallblåsa och krämpor njure Har gikt och åderbråck .

Cleanser

betor två antioxidant enzymer som skyddar dina celler . Detta minskar också gifter i kroppen , rensning din lever , gallblåsa och njurar . Den fiber i betor förbättrar utsöndringsmekanismerna funktionen i tarmarna .

Stamina

betor kan öka din uthållighet , så att du kan utföra fysiska aktiviteter på högre nivå . Den nitrat i betor minska cellernas syreupptagning, vilket ökar uthålligheten .

Varning

inte konsumerar för mycket rödbetor . Det är mycket stark . Det potent toxin rensning juice kan göra dig yr om du inte är van vid det .

Hitta Tillägg

Det finns många online- tillägg butiker som säljer produkter rödbetor . Också , besök din lokala tillägg /vitamin butiken för att se bredden av tillägg som finns att tillgå och att diskutera kompletterar med en försäljning representant .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Var finns de lymfkörtlar som finns i en manlig?

Relaterade artiklar


 • allergier och problem beteende hos barn
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
 • Ursprunget skvalen
 • hur man förbereder friska efter skolan snacks
 • hur man kan främja social utveckling av ett spädbarn
 • fysisk omsorg för äldre
 • säkerhet av melatonin hos barn
 • ryggsmärtor förvaltning med en epidural eller steroider
 • Hur vet man att klimakteriet är över
 • hur man ska gå med fria vikter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com