åtgärder för att en alkoholist intervention

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-15
Få hjälp för en alkoholist i ditt liv är en av de bästa sätten att hjälpa henne att övervinna denna sjukdom . En beprövad metod att få en alkoholist att möta hennes frågor är genom ett ingripande . Ett ingrepp är en process genom vilken en missbrukare anhöriga konfrontera missbrukaren med hennes självdestruktiva beteende i ett försök att få hennes hjälp . Vid planeringen av en insats , det finns flera åtgärder du kan vidta för att öka dina chanser att lyckas

Planera Intervention

Det bästa du kan göra innan insatsen är att göra konkreta planer och se till att alla inblandade är medvetna vad de är. En bra ingripanden bör ha tre till åtta av de personer som alkoholisten är närmast. Få dem tillsammans för ett planeringsmöte där du kommer att välja en person som kommer att ansvara för detaljerna och vem som ska styra insatsen. Vid det här laget bör du diskutera alla de negativa konsekvenser som alkoholen har haft på denna människas liv, så du vet vad du kommer att prata om. Alla inblandade borde skriva en till två sidor långt brev till den beroende att förklara för dem hur hans missbruk har skadat honom och hans relationer med andra. När du skriver dessa brev, försök att ta ut alla negativa och attackera språk. Denna planering möte är också den tid där alla bestämmer var insatsen kommer att äga rum, där alla kommer att sitta, även missbrukaren, och i vilken ordning att läsa bokstäverna.

Day-uppgifter

Innan dagen för intervention, bör du kontakta en behandlingsanläggning och boka tid för att få den beroende på efter interventionen. Se till att alla vet att hålla tyst om det, känner så att alkoholhalten inte vad som kommer. Hon kan räcka för att inte visa upp om hon gör). Alla inblandade i insatsen bör anlända minst 30 minuter före ingreppet sker och park i diskreta ställen, så att alkoholhalten inte tipsad.

Performing Intervention

själva insatsen kan vara svårt. Missbrukaren får lämna rummet när den konfronteras med alla där. Om det händer, nominera två eller tre personer att följa honom och uppmuntra honom att komma tillbaka in i rummet. Läs breven till missbrukare och lät honom vet att han har ditt stöd för behandling. Håll erfarenhet öppen och ärlig utan att angripa den beroende. Försök att få honom att acceptera den behandling som du har planerat för honom, men inte tvinga honom där. Om han samtycker, se till att du vet vem ska köra honom dit, eller om behandlingshemmet är av staten, följde med honom dit.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:bör kvinnor i klimakteriet tar järntillskott ?

Relaterade artiklar


 • Stevia säkerhet under graviditeten
 • hur man avgör om de har en hysterektomi är rätt för dig
 • Varför är långsam viktminskning så över 40 ?
 • hur man hanterar anfall hos barn
 • hur för att inte bli H1N1-virus
 • psykiska problem relaterade till klimakteriet
 • vad är orsakerna till onormala celler från ett cellprov ?
 • madrass vård för skabb
 • avulsion fraktur i höften hos barn
 • vad som händer med livmoderslemhinnan fodret efter menopaus ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com