hur du avslutar ditt alkohol-eller narkotikamissbruk

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-13
. Lär dig de första stegen mot sluta ditt beroende av alkohol och droger

Du behöver:
ingen förnekelse
. .


1.
Grunderna i missbruk återvinning

AS du börjar din nya resa vidare in i ett bättre liv, en fri från alkohol och droger du måste börja med att INTE KOMMA överväldigad av ALLT. DIN återhämtningen blir en process som sker i små steg. Dessa steg kommer att leda dig till ett liv du så desperat förtjänar.

Inte slåss om ALLA skuld Du kan känna på grund av saker som du kan ha sagt eller gjort medan du använde. Skuld och BEKLAGAR ÄR VAD DU gav med återkrav. TITTA du vill flytta din LIV FRAMÅT NU.

ÄNDRA MILJÖ och hålla sig borta från de människor och platser där du använt droger och alkohol.

ÄNDRA ditt schema runt så du har ingen fri tid att använda droger eller alkohol . . . Somna tidigare eller stanna i sängen längre.

Få hjälp med något känslomässigt MUSIK du kan känna. Skaffa dig en TRUSTED rådgivare som kan upptäckas dig om du behöver medicinering.

Du veta att varje dag du är på bättringsvägen PROCESSEN FÖR STYAYING nykter och drogfri blir lättare och lättare.

vet också att när du är på bättringsvägen , på grund av ditt nya och klarare tänkande hittar du att saker bara hända. Det kommer fler BRA dagar än dåliga dagar .

GÖR nya vänner som är nykter och drogfri.

Lär dig att hitta mer fred och lugn i ditt liv.

Det finns många underbara INCITAMENT för dig att hålla i tillfrisknandet, ditt välbefinnande och din familjs mental stabilitet är bara en av dem.

visa andra vägen till återhämtning är ett bra sätt att Fokusera på dina eget tillfrisknande.

BLESS YOU . . . Från John CARCERANO ADDICTION rådgivare och författare till "treatingaddiction. info" ÅTERHÄMTNING FRÅN alkohol-och narkotikamissbruk
2.
Skam, ilska, hjälplöshet, förtvivlan, förnedring och osäkerhet om att ge för egenföretagare eller andra. Dessa kan vara stora triggers för att orsaka en redan orolig sinne att bli ännu mer orolig och kemiskt obalanserad. Kom ihåg att det inte är svaga kommer att blir en missbrukare som fångas upp i deras lidande cykel att använda. Sinnet är redan kemiskt predisponerade att behöver lite kemisk, antingen genom beteende och belöning eller dricka och droger för att "balansera" ut mer med lätthet. Min bror sa till mig för länge sedan när jag var mitt uppe i mitt drickande beroende som vad jag behöver göra är att "bara sluta dricka, inte dricker längre". Men jag är en missbrukare skulle aldrig någonsin titta på denna blinda rådgivning som en "bota alla". Det finns ingen "bota alla". Ta spriten ifrån en alkoholhaltig eller heroin borta från knarkare och du fortfarande kvar med en person som har en orolig och kemisk obalans sinne. De kommer att behöva dras omedelbart till något annat ämne eller beteende för att hitta balans. De flesta missbrukare gör detta " balansen hitta " utan att ens inse att de är predisponerade att behovet av att göra detta . De med beroendeframkallande personlighet är i ett ständigt sökande av balans . Genom att minska stressen och förstå deras egna individuella behov och sjukdomar genom behandling och hantering en missbrukare kan arrestera sitt beroende med andra metoder som är mindre skadliga för dem mentalt , fysiskt, känslomässigt och även mindre belastning på sina nära och kära .

3 .
Ta det tillbaka några hack och skär ut stress från ditt liv . Detta är mycket viktigt att göra rätt beslut för att inte bli upphetsad och störs . Lugna dig .


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Så för att lindra halsont naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en familj skydd
 • hur man väljer rätt välling
 • beprövade tekniker för att bli gravid
 • hur man hittar en läkare
 • hur man sterilisera kontaktlinser
 • hur man utför andningsövningar
 • hur man hittar hysterektomi resurser
 • homeopatiska behandlingar för gastrisk reflux hos spädbarn
 • granit bänkskivan radon information
 • skillnaden mellan plasma och blod
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com