hur man eliminerar av mul lukt

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-13
Är du lider av oönskad lukt fot som inte bara skrämmer bort andra, men dina egna personliga näsa också? Sedan med alla medel göra något åt det, så att du kommer att kunna ha fötter som luktar bra och ger dig en känsla av lättnad.

Att hjälpa till med att eliminera mul lukt från ditt liv, göra dessa saker :

Du behöver:
barns födelsedatum
. Barnets längd.
Barnets vikt.
Barn BMI-kalkylatorn, http://kidshealth.
org /förälder /mat /vikt /bmi_charts.
html.


1.
Tvätta dina fötter med antibakteriell tvål minst två gånger om dagen. Detta kommer att bli av med bakterier byggs upp på fötter på grund av svett och fukt.
2.
Torka dig fötterna noga för att säkerställa att det inte blir någon fukt på fötterna. Fukten orsakar bakterier att växa och lukt att frodas.
3.
Applicera en liten mängd av baby eller bakpulver Efter en grundlig torkning dina fötter. Detta kommer att suga upp eventuell kvarvarande fukt på fötter och detta kommer också att bli av med din fot lukt.
4.
Använd alltid rena sockor som är absorberande och inte använda samma strumpor igen. Det finns tillräckligt med bakterier från en användning av ett par strumpor så det är bäst att sätta på ett par nya strumpor för varje gång du tvättar dina fötter. Detta kommer att minska eller eliminera mul lukt.
5.
Rengör dina skor så mycket som möjligt för att eliminera mul lukt. Överväg att spraya skorna med en fot spray och låt skorna till luft. Försök att bära läderskor de är kända för att låta fötterna andas och minska fukt och lukt.
6.
Låt dina fötter att andas så mycket som möjligt, eftersom detta bidrar till att eliminera mul lukt. Bära andas skor kommer att ge möjlighet att minska eller eliminera fukt och lukt fot. Det rekommenderas att gå barfota eller bär sandaler när så är möjligt.
7.
Söker vård från en fotvårdsspecialist för vidare diagnos på foten lukt problem eftersom det kan vara mer inblandade att tidigare väntat.


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur du avslutar ditt alkohol-eller narkotikamissbruk

Relaterade artiklar


 • hur man ska förstå klimakteriet
 • hur tjockna livmoderslemhinnan
 • hur man vet riskerna med mastektomi kirurgi
 • hur man bygger en stark immunitet
 • hur man handskas med huvudlöss i dina barn
 • hur man kan bli av de döda möss lukt i ventilationskanaler
 • hur man väljer en förlossningsläkare
 • hur sjuksköterskan efter klimakteriet
 • hur till grad biverkningarna av kemoterapi
 • hur man kan undvika att få en förkylning eller influensa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com