hur man får georgia Peachtree sjukvård för barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-09
Georgien Peachtree staten Health Plan är Georgiens statens Medicaid-programmet. Planen ger sjukförsäkring genom delstaten Georgia för dem som inte kan betala för sjukvård. Georgien Peachtree staten Hälsa Planen är för barn eller vuxna som uppfyller kriterierna (minimal inkomst och storleken på familjen) för att ta emot statligt finansierade hälso-och sjukvård

Du behöver:.
Personlig körkort
. Barnens sociala kort.
Bevis på adress.
Bankutdrag.
Bevis på inkomst.


1.
Samla allt du behöver för att ta med dig när du ansöker om Georgien Peachtree sjukvård. Detta inkluderar socialförsäkringskort för dina barn, en bit av post visar bevis på din adress, ett kontoutdrag, bevis på din inkomst, och ditt körkort. Med dessa objekt kommer att påskynda processen och kan spara en tur-och returresa.
2.
Besök din lokala Medicaid kontor eller Avdelningen för Barn och Familj tjänster (se resurser). Detta är det organ där man kan ansöka om matkuponger och Medicaid. Gå till huvudfönstret och låt receptionisten vet att du är där och varför du besöker . Detta kontor gör en massa olika saker , så att tillkännage ditt besök låter receptionisten att förklara allt du behöver veta för att göra ditt besök smidigare och att hänvisa dig till ett område som du behöver . Om det finns några servicenummer , alltid ta en för att säkerställa din plats i kön.
3 .
Fyll i din Georgia State papper vård medan du väntar på din intervju . Du kan ta form hemma om du vill , utan för att rädda dig själv ett återbesök , fyll i så mycket av det pappersarbete som du kan medan du väntar på din intervju . Du kan ställa frågor när du går till ett kontor för din intervju . Intervjuaren hjälper dig att avsluta de former och välj en läkare . Om du inte väljer en läkare . staten kommer att göra det åt dig . Detta är den enda besök måste du göra . Din försäkring kort anländer med posten .


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Hur säker är Tylenol spädbarn droppar med paracetamol?

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en läkare som specialiserat sig på kvinnliga hormoner
 • förhöjda sköldkörtel hormon behandling
 • hur veta om du kan amma efter implantat
 • hur man kan stoppa Bistick från klåda
 • hur man får ut det mesta av din nästa besöka läkare
 • hur man handskas med någon som är dödligt sjuk
 • hur man dödar löss på ett spädbarn
 • hur man får ren
 • hur man använder pearlcium
 • hur de ska hålla sig i form som du når 40
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com