hur man hittar en station för artificiell insemination

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-12-22
Om en kvinna är har problem att bli gravida ett barn eller inte har en partner , kan hon vända sig till en artificiell insemination för att få hjälp . Centret kan hjälpa henne genom att injicera donerad sperma , eller ens spermier från sin make eller partner , i hennes livmoder , livmoderhals-lägsta delen av livmoder , äggledare-rör genom vilket ägget reser till livmodern , eller vagina . Det första steget i artificiell insemination processen är att hitta ett centrum eller klinik för att använda

Hitta en Center


1 .
Fråga din husläkare för en rekommendation. Hon kanske vet några ansedd , från vilka du kan välja .
2 .
Kontakta din gynekolog och be om en rekommendation . Beroende på vilken typ av insemination du har i åtanke , kan din gynekolog även vara kvalificerad att hjälpa dig , eliminera ditt behov av en artificiell insemination. Om du planerar att inseminera själv hemma , till exempel , kan din gynekolog hjälpa dig med att skaffa donerade spermier .
3 .
besöker en webbplats som har en databas med artificiell insemination. Vissa ger listor som är kategoriserade enligt stat , medan andra tillåter användare att söka efter centra av postnummer .
4 .
Gå till en stödgrupp för infertila individer och par . Några av deltagarna kan vara villiga att ge förslag . Likaså kan gruppens ledare eller arrangör ska kunna hjälpa också.
5 .
Kolla din lokala telefonkatalog på listor . Du kan hitta dessa centra listas som artificiell insemination kliniker eller kliniker fertilitet .
6 .
Ring ditt företag sjukförsäkring för en lista över center i ditt område . Om din försäkring täcker fertilitet-relaterade tjänster kan du få se en av sina godkända stationer för att få din insemination omfattas .
7 .
besöka minst ett par olika artificiell insemination centra och intervjuar läkare . Dessa besök ger möjligheter för dig att avgöra om du känner dig bekväm med någon av de läkare och lära sig detaljer om de tjänster de erbjuder . Du kan också be om varje centrets framgång .
8 .
Jämför avgifter innan du väljer en center . Insemination kostnaderna kan variera beroende på mitten du väljer

tips och varningar


 • Granska din sjukförsäkring innan du gör ett möte med en artificiell insemination.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Hur får man en kopia av din militära patientjournalsystem

  Relaterade artiklar


 • Hur vet man att ringa doktorn efter mastektomi kirurgi
 • hur man kan stärka ditt immunförsvar: tips från en va akutvårdscenter
 • hur de ska hantera med för tidig menopaus
 • orsaker till viktminskning från influensa
 • Vilka är de behandlingar för ringorm hos människor ?
 • barn mul smärta
 • hur ta reda på könet på barnet tidigt
 • hur man kontrollerar flytningar
 • hur man får bättre sömn : 50 tips
 • hur man identifierar emotionella funktionshinder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com