hur man kan förbättra koncentration under den första trimestern av graviditeten

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-21
Graviditet hjärnan, mamma hjärna, momnesia, den går under många namn. Om du har nyligen gravid, vet du exakt vad dessa termer hänvisar till. Det är bristen på fokus och koncentration många kvinnor upplever under den första trimestern av graviditeten. Glömma din handväska, nycklar, ditt telefonnummer-alla dessa är effekter av graviditeten inducerade dålig koncentration. Dina hormoner är i ett konstant tillstånd av omvälvning under graviditeten som kan vara den skyldige för din glömska och allmänna luddiga brained känsla. Det finns åtgärder du kan vidta för att öka din uppmärksamhet och samla ihop dina spridda tankar
1.
Få åtta timmars sömn på natten. En utvilad hjärna kommer att bättre kunna inrikta sig på uppgifter. Om du får möjlighet att vila under dagen, dra nytta av det. Att göra en annan människa är en mirakulös uppgift. Den första trimestern är särskilt ansträngande som kroppen anpassar sig till de många förändringar som sker inom.
2 .
Äta hälsosamt energigivande livsmedel. Undvik sötsaker som kan sätta dig på Sugar Rush sedan krasch cykel . Färska frukter och grönsaker är en stor hjärna öka mellanmål val . Illamående och graviditetsillamående ofta förknippade med tidig graviditet kan också spela sin roll i din brist på koncentration . Ät små täta måltider för att hålla illamående i schack .
3 .
Gör listor för dig själv . Nu kan vara dags att investera i en almanacka . Med din dagens händelser skrivs ut framför dig kan hjälpa dig att fokusera . Börja ritualer som att sätta dina nycklar eller handväska i samma plats varje dag . Små justeringar som dessa kan göra hela skillnaden när du står i check -out linje med en vagn full med matvaror och inget plånbok.
4 .
be om hjälp. Detta är svårt för många kvinnor att göra . Det är bara i vår natur att ta världen på våra axlar . Nu är inte tid att vara hjälten . Fråga vänner och släktingar för att springa ärenden eller plocka dina äldre barn från skolan . Ju mindre du har på tallriken , desto bättre .
5.
Ta tid för dig själv. Om du har problem att koncentrera sig eftersom du hålla hemfalla åt dagdrömmar om din nya bundle, utse tid att göra det . Känn dig inte skyldig om det , du förtjänar det . Krypa upp i soffan med en filt , ta en promenad , gör vad ni kan för att hjälpa dig att varva ner och låta ditt sinne utrymme ut så mycket som man vill . Ta dig tid att njuta av denna otroliga resa du har börjat

tips och varningar


Kom ihåg
 • att din dålig koncentration är tillfällig , du kommer att återfå full användning av din Hjärnan strax efter förlossningen .
 • Om du hittar din brist på koncentration påverkar dig i farliga situationer , till exempel bilkörning , be din läkare om råd .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man får mänskliga feromoner ut ur kroppen naturligt

  Relaterade artiklar


 • hur man desinficera ytor som möss har varit på
 • hur man berättar du är gravid under p-piller
 • hur man hanterar smärtan under förlossningen
 • Så här hjälper du självmordsbenägen tonåring
 • hur man läser koderna på ett foster ultraljud
 • Hur vet man att tillämpa en mullvad bort produkt för maximal nytta
 • hur man förstår hormonersättningsterapi
 • hur man förhindrar att få svininfluensa eller H1N1
 • vad är en elektrisk cigarett?
 • hur man skriver upp socialförsäkringssystemet medicinsk invaliditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com