manlig fertilitet piller tips

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-06
Medan det finns många alternativ för kvinnor som lider av infertilitet , manlig fertilitet alternativ är betydligt mer begränsade . Om en analys av sädesvätskan har återvänt med ett lågt spermieantal , kanske du funderar manlig fertilitet piller, som lovar ökad testosteron och mer hälsosam , manlig spermier . Men det är viktigt att beakta alla fakta om manlig fertilitet piller och titta på dina alternativ när det handlar om manlig infertilitet

Fertilitet piller varnar

Manlig fertilitet piller göra stora löften , men det är viktigt att skilja sanningen från hype . Det finns för närvarande inga läkemedelsbehandlingar för manlig infertilitet som har godkännande från den amerikanska Food and Drug Administration, men detta hindrar inte online återförsäljare från att sälja produkter som är märkta som ändamålsenliga. Androgener, FSH injektioner, kallikrein, har testolactone, klomifen, steroider och vitamin E och C testats och visat sig verkningslösa öka spermier räknas, så akta oss för något kosttillskott som innehåller dessa verksamma beståndsdelar. Medan vissa steroider har visat vissa lovande resultat i prövningar, är det oftast omöjligt att köpa riktiga steroider över internet. För nu, i allmänhet anta att alla piller lovande manlig fertilitet är förmodligen kvacksalveri. Kom också ihåg att kosttillskott inte har testats av FDA för säkerhet och effekt.

Försöker fertiliteten Pills

Det finns inga manliga fertilitetsbehandlingar närvarande är godkända och tillgängliga för inköp, det finns många medicinska forskningen anläggningar undersöka manlig fertilitet . En väg kan du överväga forskar läkemedelsprövningar utförs av forskning sjukhus i ditt område. Du kan söka efter licensierade kliniska prövningar i ditt område på clinicaltrials. gov , men vara medveten om att delta i en klinisk prövning är ingen garanti att du kommer att få en riktig fertilitet läkemedel ( någon måste vara i kontrollgruppen ) , och droger i rättegången har oftast visat säker på kort sikt , men deras långsiktiga effekterna inte har mätts .

Andra alternativ

I stället för att slösa pengar på ineffektiva manlig fertilitet piller , anser din andra alternativ . Ditt första steg bör vara att prata med en specialist infertilitet , som kan testa dig för hormon eller andra sjukdomar och behandla ett underliggande problem. Du och din partner kan också överväga intrauterin insemination eller mer invasiva intracytoplasmatisk insemination . Båda alternativen kan vara dyrt och endast minimalt effektiva . Innan man överväger dessa förfaranden , först till att du har förbättrat dina odds naturlig befruktning så mycket som möjligt genom att sluta röka , begränsa alkoholkonsumtionen , klädd i lösare byxor och inte använder kokain , anabola steroider eller marijuana . Slutligen , kom ihåg att att inte kunna formulera dina egna barn betyder inte att du inte kan vara förälder . Det finns många underbara barn i världen som behöver kärleksfulla hem.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Graviditet och minipiller

Relaterade artiklar


 • Vikten av likaledes efter klimakteriet
 • hur man förebygger intestinal influensa
 • teorier om barns fysiska utveckling
 • hur man hittar en kvinnojour
 • hur att acceptera att alkoholism är en sjukdom
 • hur man mäter längden på en promenadkäpp
 • CPAP sömnapné behandling för barn
 • hur man köper en Cryonic kammare
 • som reglerar vårdhem i Illinois?
 • Etik & infertilitetsbehandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com