LDS beroende återhämtningsprogrammen

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-21
LDS Addiction Recovery Program är en tro -baserat program sponsras av Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga , men är det någon kämpar med missbruk välkomna att delta i en grupp

12-stegs program

LDS Programmet baseras på 12- stegsmodellen . Den LDS tillvägagångssätt är något annorlunda . Likt Anonyma Alkoholister , krävs det deltagaren att erkänna problemet , göra en inventering av oförrätter itu med dem och lämna tillbaka med dem du har kränkt så mycket som möjligt . Men det innehåller andliga element som bekänna oförrätter till Gud och prästadömets ledare , sätta ditt liv i händerna på den himmelske Fader och Jesus Kristus och förlitar sig på kraften i Jesu Kristi försoning att läka dig .

fokus på lösningar , inte problem

En typisk LDS Addiction Recovery klassdiskussion fokuserar på att finna lösningar på problemet med missbruk , inte berätta eller återuppleva tidigare erfarenheter. Genom att ständigt återbesök stunder av missbruk , det håller problemet färskt minne av den beroende , snarare än att hjälpa dem att komma förbi problemet.

Tron på Jesus Kristus

Andra 12-stegs program inkluderar även ringa på en högre makt för att få hjälp med att återhämtningen . Den LDS missbruksrelaterade program för tillfrisknande är särskilt inriktad på ritning på den helande kraften i offret och Jesu Kristi försoning . För att bli framgångsrik i det här programmet måste du vara beredd att lägga din tro på Jesus Kristus och erkänna honom som Guds Son .

klass support

Trots att Addiction Recovery handboken finns tillgänglig online via ProvidentLiving. org , klassens deltagande rekommenderas starkt. Gruppledaren och övriga medlemmar klass erbjuder stöd och inlämningsuppgifter ger att hålla varje medlem med verksamhet i gruppen .

Familj support

Förutom detta program för tillfrisknande beroende , erbjuder LDS Socialtjänsten också stöd för familjen genom lokala organ. ProvidentLiving. org har en lista över de olika organen enligt stat .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Hur man testar för det dominerande ögat

Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en stubbed tå
 • negativa effekten av jelqing
 • Vilken typ av prov ges i tidig graviditet ?
 • sporadisk buksmärtor hos barn
 • hur förklarar man psykisk hälsovård med barn
 • hur man kan hyra ett barn terapeut
 • typ av slät hjärtmuskeln
 • hur man ska behandla springmask hos spädbarn
 • hur man blir en smart konsument på apoteket
 • naturlig behandling eller förebyggande av reflux hos spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com