aktuella smärtlindring för omskärelse

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-19
Omskärelse är en procedur vanligen upp till två dagar efter ett barn föds eller i sällsynta fall när ett barn är äldre . Den 10-till 12- minuters förfarande tar bort förhuden på penis . Ingreppet görs av band det nyfödda barnet ner med kardborrband en apparat som kallas omskärelse styrelse . Penis är täckt i betadyne och draperad med ett kirurgiskt trasa . Den barnläkare sedan kunna förhuden . Enligt statistiken , cirka 65 procent av alla nyfödda pojkar få en omskärelse innan man kommer hem från sjukhuset ( Lucille Packard Children's Hospital , 2009) .

Användning av smärtstillande

För generationer, trodde man att smärtlindring under en omskärelse var varken nödvändigt eller tillrådligt. Smärtlindring ansågs inte behövas eftersom läkarna trodde att spädbarn var oförmögna att känna smärta. Smärtlindring var inte rekommenderas på grund av ett spädbarn är så liten och inte kan hantera läkemedel och eventuella biverkningar. Från och med 202C rekommenderas att innan en omskärelse utförs, bör ett bedövningsmedel aktuell lösning tillämpas för att lindra smärtan. Studier i omskärelse referensbiblioteket har visat att spädbarn kan känna lika mycket smärta som vuxna och att någon typ av smärtlindring bör användas i omskärelse (Benini, Johnson, Faucher, et al. , 2005).

Bedövningssalva

EMLA är lokalbedövning används oftast i omskärelse. Omskärelsen Biblioteket antyder att EMLA är ganska effektiv i kampen mot en del av smärtan som åtföljer detta förfarande (Benini, Johnson, Faucher, et al. , 2005). EMLA finns också under de generiska namnen prilokain och lidokain. Det normalt sett bör tillämpas ungefär en timme före omskärelsen för att säkerställa att penis är bedövad.

Andra krämer

Per 202C liknande lokalbedövningsmedel testas för att fastställa deras effektivitet på bedövande smärta i samband med omskärelse. Det är dock osäkert om någon kommer att visa så effektivt som EMLA (Benini, Johnson, Faucher, et al. , 2005).

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:lättnad för neuropati bensmärta

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar impotens efter prostatacancer
 • hur man kan anpassa till no- line bifokala
 • depression och fallprevention hos äldre
 • Hur man vet om de har en hysterektomi är nödvändigt
 • homeopatiska behandlingar för gastrisk reflux hos spädbarn
 • ättika behandling för svampinfektion i barnets mun
 • hur du skyddar sinnet från demens
 • hur skärmen ditt barn för trygg barndom sport deltagande
 • hur man ska behandla halsfluss
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com