hur man gör själv andas

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-29
Andningen kan vara mer kraftfull än de flesta inser. Tennis fans kanske har märkt att många spelare grymta när de slår bollen. De grunt säkerställer en andas ut istället för att hålla i utandningsluften. Om människor är oroliga, kommer att minska djupa andetag slappna dem. Dessutom bör människor andas från deras membran istället för att genom sina bröst. Genom att märka din andning och arbetar på bra andning, kan din hälsa fördel
1
Bestäm om du är en kista. eller en buk paus. Lägg en hand på bröstet och den andra på magen. Andas och se vilken hand ökar mer. Om handen på bröstet gör, är du en kista paus. Om en på magen ökar mer, är du en buk paus. Bukandning är bättre eftersom det leder till mer uthållighet.
2.
Träna dig på att andas från magen. Placera ena handen på bröstet och den andra på magen. Andas in, och se handen på buken ökar mer. Sakta andas ut genom munnen. Var noga med att helt få ut luften ur de upphandlande magmuskulaturen . Gör detta fem gånger. Utandning bör vara dubbelt så lång som vid inandning .
3 .
Var medveten om din andning . En andningsövning som gör att du kan leva i nuet , centrering dig , och kan minska ilska eller ångest är helt enkelt att vara medveten om att du andas . I 10 minuter , tre gånger om dagen , vara medveten om när du andas in och när du andas ut . Denna övning har buddistiska rötter .
4 .
att ge dig själv mer energi , prova den stimulerande Breath . Målet är att stärka dig . Detta kan även ersätta din eftermiddagskaffe. Snabbt andas in och ut genom näsan med munnen stängd och avslappnad . Detta kommer att vara högljudd . Gör tre -och- ut andetag per sekund . Gör inte detta för mer än 15 sekunder första gången . Gradvis kan du arbeta upp till en minut .
5 .
För avkoppling kan du prova 4-7-8 andningsövning . Sätt spetsen på din tunga mot baksidan av framtänderna , och ligga kvar där under hela övningen. Med munnen stängd , andas på och räkna till fyra . Håll andan och räkna till sju. Öppna munnen något och sakta andas ut för att räkna till åtta . De andas ut kommer att vara högljudd . Gör detta fyra gånger . Detta andningsövning kommer att koppla dig mer över tiden , med upprepning och praktik . Försök att göra denna övning två gånger om dagen . Du kan göra det mer , om du vill . För den första månaden, tillsammans med den fyra andetag . Efter det kan du öka gradvis till åtta om du vill . Denna övning kan även hjälpa dig att somna .


Previous:nothing Next:hur man ska behandla en sinus -infektion vid vård

Relaterade artiklar


 • hur veta om du kan amma efter implantat
 • hem rättsmedel för psykisk forgetfullness under klimakteriet
 • rensar slem från huvudet
 • strålningens effekter på reproduktion hos kvinnor
 • hur man använder make - coachade förlossning tekniker
 • hur man utför andningsövningar
 • hosta rättsmedel för en 3 år gammal
 • hur man bygger din egen vikt lyftutrustning
 • menopausala värmevallningar botemedel
 • hur man andas ordentligt för avkoppling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com