hur man ska behandla perimenopause symtom

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-23
Att behandla Perimenopause symptom du behöver rätta till de stora övergångarna i ditt humör , sexlust och energi . Eftersom Perimenopause symtomen börjar som en övergång till slutet av din reproduktiv ålder, kvinnor över 35 behöver en omfattande plan för att behandla dessa före klimakteriet symtom . Med några kostförändringar och motion varje vecka , kan du undvika symtom på perimenopause och ansikte övergången till klimakteriet med värdighet och elegans

Du behöver : .
alternativa behandlingar för perimenopause och klimakteriet symtom .
fiskolja.
östrogen .
p-piller .


1 .
Putsa pounds hålla svalt . Tung kvinnor kan uppleva mer värmevallningar under klimakteriet , än klimakteriet , enligt en holländsk medicinsk studie . Måttlig daglig motion och en liten minskning av ditt kaloriintag , kan hjälpa dig hantera dina perimenopausal symtom .

Medan vetenskapliga skäl för korrelationen mellan viktökning och värmevallningar är inte klart , kvinnor uppmuntras att gå ner i vikt för att minska risken för värmevallningar som ett symptom på klimakteriet .
2 .
Lägg fiskolja till din diet . Depression som ett symptom på klimakteriet orsakas av en minskning av östrogen . Östrogen bidrar till att stimulera antidepressiva substanser i hjärnan som hjälper kvinnor att må bättre . 500 milligram av fiskolja tas tre gånger per dag, kan minska mängden av värmevallningar och hjälpa fler kvinnor stannar optimistisk under klimakteriet .
3 .
använda preventivmedel för att stabilisera hormoner . Orala preventivmedel störa fluktuationer i hormonnivåer som bekämpar de mest fruktade symtomen på perimenopause : ledvärk , missade perioder , värmevallningar och nattliga svettningar . Orala preventivmedel utlösa äggstockarna ( via hjärnan) att producera regelbundna perioder och lindra några klimakteriet symtom .
4 .
Cool värmevallningar genom att sova i luftkonditionering eller en fläkt på natten . Förändringar av hormoner kan orsaka så mycket som en 8 till 10 graders förändring i temperaturen på grund av klimakteriet . Enligt en studie från Columbia University , såg kvinnor med minst 10 värmevallningar per dag , sina varma flash nummer sjunka till inom 3 till 4 svettning besvärjelser när de sov i ett rum som var 66 grader eller lägre .

tips och varningar


 • Om du libido är låg under klimakteriet be din läkare att förskriva vaginal östrogen eller använda ett vattenbaserat glidmedel .
 • Om du har följande symtom under klimakteriet . kraftiga blödningar i mer än åtta dagar , dina perioder är mindre än 21 dagars mellanrum , och ditt humör och energi är låg för mer än en vecka


 • Previous:nothing Next:Hur du använder feng shui för att skapa välstånd

  Relaterade artiklar


 • Hur konvertera höra testresultaten till en graf
 • bedrest övningar för graviditet
 • hur man känner igen symptom på klimakteriet
 • hur man identifierar mat allergier hos barn
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
 • bra fakta om familjehem
 • Hur krympa en mjälte
 • hur man känner igen symptomen på svampinfektion
 • definiera tidigt
 • drogmissbruk effekter på ett nyfött
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com