lättnad för neuropati bensmärta

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-18
Neuropati orsakas av nervskador . Skadan kan vara ett resultat av sjukdom eller skada. Perifer neuropati hänvisar till smärta och domningar i benen . förstå vad som orsakar neuropati hjälper till att hitta sätt att lindra smärta i benen

Orsaker

Har ditt blodsocker kontrolleras . Högt blodsocker under en tid kan orsaka skador på nerver . Brist på B- och E-vitamin kan leda till skador på nerver som dessa tillskott hjälper till att hålla nerverna frisk . Minska alkoholkonsumtion om du dricker mycket alkohol som leder till vitaminbrist . Har dina ben kontrolleras för tumörer som de kan trycka på nerver som orsakar smärta .

Behandling

Ta över disk smärtstillande som Alvedon eller Motrin att minska smärta i benen . Din läkare kan ordinera medicin med kodein mot svår smärta . Receptbelagda värktabletter är för kortvarig användning enbart på grund av risken för beroende . Applicera ett lidokain patch för att det smärtande området. Plåstret avger ett bedövningsmedel i huden som ger smärtlindring . En patch kan användas upp till fyra gånger om dagen och har normalt inga biverkningar. Använd en TENS-maskin för ben smärtlindring . Elektroder placeras på benet där smärta är den värsta . Små elektriska pulser skickas in i benet från maskinen blockera smärtsignaler skickas till hjärnan . Ta en portabel TENS-apparat med dig för att handla , arbeta eller på semester för att ge lindring ben . Mediciner som CYMBALTA kan förskrivas för att lindra smärta neuropati ben . Kemiska processer som får dig att känna smärta avbryts av medicinen . Fråga din läkare om en övning rutin . Vissa övningar kan bidra till att minska smärta neuropati ben . Har ditt ben masseras av en terapeut , vän eller släkting . Massage främjar cirkulationen och blodflödet till skadade nerver lindra smärtsamma symtom . Sitt inte med korslagda ben under längre perioder eftersom detta begränsar blodflödet till nerver som gör ont värre . Frågar om akupunktur . Små nålar in i olika triggerpunkter i kroppen kan minska nervsmärta . Flera sessioner är i allmänhet krävs att märka förbättring av symtomen .

Diskutera med din läkare olika behandlingsalternativ för neuropati ben smärtlindring och vilka behandlingar som skulle vara bäst för dina behov .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man kan planera för vilket kön ditt barn

Relaterade artiklar


 • sätt att låsa upp äggledarna
 • hur man kan förbättra koncentration under den första trimestern av graviditeten
 • Vilka är farorna med värmedynor?
 • vad gör du ge ett barn för kräkning & diarré ?
 • Vad kan orsaka överdriven blinkar hos barn?
 • binjurebarkkarcinom hos barn
 • menstruationscykeln och stress
 • hur man undviker fallit valv
 • hur man ska behandla verkligen svårt eksem i en baby
 • hur man hittar en station för artificiell insemination
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com